Ελλάδα

Μηδενίστηκε η ΑΕ Ποντίων για το «Δεν ξεχνώ, πάντα τιμώ»

Παρά τις έντονες διαμαρτυρίες οι ΠΑΕ Ποντίων τιμωρήθηκε με μηδενισμό στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό, εξαιτίας των εμφανίσεων που έστελναν μήνυμα για τη Γενοκτονία των Ποντίων.

Την επιλογή να παραταχθεί στο παιχνίδι απέναντι στον Πανθρακικό με φανέλες που είχαν γραμμένο το «Δεν ξεχνώ, πάντα τιμώ» και περνούσαν μήνυμα για την Γενοκτονία των Ποντίων, πλήρωσε η ομάδα της Θράκης.

Και αυτό διότι για δεύτερη φορά φέτος τιμωρήθηκε με μηδενισμό και πλέον κινδυνεύει και με αποκλεισμό από το πρωτάθλημα.

Για την 1η αγωνιστική της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Θράκης, η ΠΑΕ Ποντίων υποδέχθηκε την Ένωση Ασωμάτων, φορώντας την ίδια εμφάνιση, παρ’ όλα αυτά ο διαιτητής Ντοσίδης σφύριξε κανονικά τη σέντρα, αφού το επίμαχο μήνυμα στις φανέλες είχε καλυφθεί με τσιρότα. Η απόφαση του ρέφερι, όμως του κόστισε, αφού κλήθηκε σε απολογία από την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Θράκης, στέλνοντας ταυτόχρονα το μήνυμα σε όλους τους ρέφερι της κατηγορίας. Η συνέχεια στο συγκεκριμένο ζήτημα που έχει προκληθεί δόθηκε σήμερα…

Ο Πανθρακικός φιλοξενούσε την ΠΑΕ Ποντίων για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος, με το ματς να μην αρχίζει ποτέ, με τον διαιτητή Δρακίδη να μην αποδέχεται ούτε την κάλυψη του μηνύματος «Δεν ξεχνώ, Πάντα Τιμώ» με τσιρότα.

Πάντως η ομάδα της Θράκης, δεν σκοπεύει να αφήσει το θέμα έτσι. Μάλιστα, εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία συγχαίρει τους ποδοσφαιριστές για τη στάση τους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x