Ισπανία

Μιγιάτοβιτς: «Δεν νομίζω ότι ο Ζιντάν είναι αρκετά ικανός για να βρει λύσεις»

Την ικανότητα του Ζιντάν να βελτιώσει τη Ρεάλ αμφισβήτησε ο Μιγιάτοβιτς με δηλώσεις του και τόνισε πως η φετινή σεζόν μοιάζει επικίνδυνα με την περσινή.

Σε δηλώσεις του στην ραδιοφωνική εκπομπή «El Larguero» ο Πέντραγκ Μιγιάτοβιτς τόνισε πως η εμφάνιση της Ρεάλ Μαρδίτης ήταν αρκετά χειρότερη από ότι περίμενε και αμφισβήτησε την ικανότητα του Ζινεντίν Ζιντάν να βρει λύσεις στα αγωνιστικά προβλήματα της ομάδας.

«Περίμενα ένα διαφορετικό παιχνίδι. Ήλπιζα ότι η Ρεάλ θα παρουσιαζόταν καλύτερη σε μία διοργάνωση στην οποία έχει γράψει ιστορία. Η Παρί ήταν καλύτερη σε όλους τους τομείς. Είναι ανησυχητικό, η σεζόν αυτή μοιάζει με την περσινή», δήλωσε αρχικά.

Επιπλέον, ανέφερε πως η φετινή χρονιά μοιάζει με την περσινή, καθώς η εικόνα της ομάδας δεν έχει βελτιωθεί. «Από το πρώτο λεπτό η Ρεάλ ήταν εκτός παιχνιδιού. Όταν αφήνεις μία ομάδα να παίζει σου μοιάζει με φαινόμενο. Η Ρεάλ πρέπει να βελτιωθεί πολύ. Είναι ανησυχητικό και πρέπει να βρεθεί λύση. Δεν νομίζω ότι ο Ζιντάν είναι αρκετά ικανός για να βρει λύσεις ώστε να βελτιωθεί η ομάδα», κατέληξε ο πρώην παίκτης της βασίλισσας.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Αντωνόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x