Stoiximan Super League

Μιγκέλ Κορέια στον ΣΠΟΡ FM: «Τόσα θα δώσει η Μπενφίκα σε Παναθηναϊκό και Βλαχοδήμο»

Τα οικονομικά δεδομένα της μεταγραφής του Οδυσσέα Βλαχοδήμου στην Μπενφίκα ανέλυσε ο συντάκτης της «A Bola», μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Δεδομένη θεωρείται η μετακίνηση του Οδυσσέα Βλαχοδήμου στην Μπενφίκα από τον προσεχή Ιανουάριο, όπως εξήγησε ο δημοσιογράφος της «A Bola», Μιγκέλ Κορέια, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και στους Σταύρο Χονδροθύμιο και Τόλη Κοτζιά.

Ο συντάκτης της αθλητικής πορτογαλικής αναφέρθηκε επίσης και στα οικονομικά δεδομένα της συμφωνίας, τόσο σε ό,τι αφορά τα χρήματα που θα εισπράξει η Μπενφίκα, όσο και στις ετήσιες απολαβές του παίκτη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM:

Για το αν είναι δεδομένη η μετακίνηση του Βλαχοδήμου στην Μπενφίκα: «Ναι, εμείς έτσι πιστεύουμε. Και η Μπενφίκα ψάχνει έναν τερματοφύλακα, αφού ο Ζούλιο Σέζαρ είναι πλέον 38 ετών. Πιστεύουν για τον Βλαχοδήμο ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να πάει στην Πορτογαλία από τον Ιανουάριο. Για τον Παναθηναϊκό θα είναι πολύ καλό να ολοκληρωθεί η συμφωνία, αφού διαβάζουμε και εμείς στην Ελλάδα, ότι έχει πολλά οικονομικά προβλήματα και χρειάζεται άμεσα προβλήματα».

Για τα οικονομικά δεδομένα: «Τώρα λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος, είναι η κατάλληλη στιγμή για τον Βλαχοδήμο να ταξιδέψει στην Πορτογαλία, αφού θα έχει χρόνο να έρθει να συζητήσει. Πιστεύω ότι θα υπογράψει ένα καλό συμβόλαιο περίπου 400.000 ευρώ το χρόνο. Θεωρώ ότι είναι μια έντιμη συμφωνία. Το ποσό της συμφωνίας θα είναι στα 2 εκατ. ευρώ, ωστόσο είναι και κάποια λεφτά που πρέπει να πάρει και η πρώτη του ομάδα, η Στουτγκάρδη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x