Ιταλία

Μίκαελ Σερί:«Στα 5 κορυφαία κλάμπ της Ευρώπης η Νάπολι»

Με άκρως κολακευτικά λόγια για τη Νάπολι, αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο μέσος της Νις, ενώ αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο μεταγραφής του στην Μπαρτσελόνα.

Ο Μίκαελ Σερί -παρά την πίκρα που είχε μετά τον αποκλεισμό της Νις από τους ομίλους του Champions League από τη Νάπολι- αποθέωσε τους Ιταλούς με δηλώσεις του μετά το τέλος του δεύτερου μεταξύ τους αγώνα: «Η Νάπολι είναι μια εξαιρετική ομάδα και παίζει μεστό ποδόσφαιρο. Κατά τη γνώμη μου βρίσκεται ανάμεσα στις πέντε καλύτερες ομάδες στο Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο», ήταν οι πρώτες δηλώσεις του 26χρονου.

Στη συνέχεια και μετά τα αποθεωτικά σχόλια, ο Ιβοριανός δεν έκρυψε και την απογοήτευσή του για τον αποκλεισμό της ομάδας του: « Είμαστε απογοητευμένοι που δεν προκριθήκαμε στους ομίλους και είναι πολύ κρίμα και για τους φιλάθλους μας που δημιούργησαν μια εξαιρετική ατμόσφαιρα».

Τέλος, αναφέρθηκε και στα σενάρια αποχώρησής του, εμπλέκοντας και τη Μπατσελόνα: «Αυτό δεν είναι το τελευταίο μου παιχνίδι με τη φανέλα της Νις. Αν όμως προκύψει κάτι επίσημο με τη Μπαρτσελόνα θα το συζητήσω, διαφορετικά θα παραμείνω εδώ γιατί είμαι χαρούμενος».

Για την ιστορία οι «παρτενοπέι» επικράτησαν με 2-0 στη Νίκαια και με συνολικό σκόρ 4-0, πέρασαν στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσεις.

Επιμέλεια: Κυριάκος Δημητρόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x