Ιταλία

Μίλαν και Ίντερ προχωρούν την ανακαίνιση του «Μεάτσα»

Συνάντηση με τον δήμαρχο του Μιλάνου είχαν σήμερα εκπρόσωποι των Μίλαν και Ίντερ, με σκοπό την πλήρη ανακαίνιση του «Μεάτσα».

Διάλογο με τον δήμαρχο του Μιλάνου είχαν εκπρόσωποι των δύο μεγάλων ομάδων του Μιλάνου.

Στη συγκεκριμένη συνάντηση συζητήθηκαν λεπτομέρειες σχετικά με την ανακατασκευή και ανακαίνιση του «Μεάτσα», αλλά και την αναδιαμόρφωση του περιβάλλοντα χώρου του γηπέδου.

Μάλιστα, οι δύο ομάδες του Μιλάνου εξέδωσαν μία από κοινού ανακοίνωση, η οποία επισημοποιεί την πρόθεσή τους να συνεργαστούν, με σκοπό τον άμεσο εκσυχρονισμό του γηπέδου.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση που εξέδωσαν Μίλαν και Ίντερ:

«Μίλαν και Ίντερ ανακοινώνουν την υπογραφή ενός μνημονίου το οποίο επισημοποιεί την προθυμία τους να συνεργαστούν για ένα πρότζεκτ ενός μοντέρνου γηπέδου.

Μια υποδομή προσαρμοσμένη στα σύγχρονα πρότυπα είναι υψίστης σημασίας για να προσφέρει τους φιλάθλους μια παγκοσμίας κλάσης εμπειρία και στους συλλόγους επιτυχίες εντός και εκτός γηπέδου. Οι σύλλογοι πιστεύουν ότι ένα κοινό γήπεδο θα εξυπηρετήσει το καλύτερο συμφέρον όλων των ενδιαφερόμενων οικονομική, διοικητική και τεχνική άποψη και αξιολογεί διάφορες πιθανές επιλογέςα, συμπεριλαμβανομένης της πλήρους ανακαίνισης του υπάρχοντος «Σαν Σίρο». Δημιουργήθηκε επίσης μία κοινή ομάδα εργασίας για την ανάλυση όλων των επιλογών.

Οι σύλλογοι σκοπεύουν να ολοκληρώσουν μία φάση αρχικής αξιολόγησης μέχρι το τέλος του έτους, προκειμένου να ξεκινήσουν τις τεχνικές και διοικητικές δραστηριότητες που απαιτούνται για την παράδοση ενός σύγχρονου σταδίου στους οπαδούς τους, στο συντομότερο δυνατό χρονικό διάστημα.

Σήμερα, οι δύο σύλλογοι συναντήθηκαν με τον δήμαρχο του Μιλάνου για την εκ νέου έναρξη ενός εποικοδομιτικού και παραγωγικού διαλόγου, με στόχο να εξεταστούν λεπτομερέστερα οι δυνατότητες αναδιαμόρφωσης της περιοχής γύρω από το «Σαν Σίρο.»

Να σημειωθεί πως το "Τζουζέπε Μεάτσα" χτίστηκε το μακρινό 1926 και ανήκει στην πόλη του Μιλάνου, κάτι που σημαίνει πως οι δύο ομάδες πρέπει να πληρώνουν ενοίκιο για τη χρησιμοποίησή του και δεν μπορούν να προβούν σε καμία ενέργεια ανακαίνισης, χωρίς τη σύμφωνη γνώμη της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Επιμέλεια: Δημήτρης Παπαδήμας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x