Stoiximan Super League

«Μίλησα με τον Καρεμπέ και ήρθα στην Ελλάδα»

Στην αποκάλυψη ότι μίλησε με τον Κριστιάν Καρεμπέ προτού λάβει την απόφαση να μεταγραφεί στον Πλατανιά προχώρησε ο Αζράκ Μαχαμάτ, μιλώντας σε γαλλική ιστοσελίδα.

Τη γνώμη του Κριστιάν Καρεμπέ ζήτησε ο Αζράκ Μαχαμάτ, προτού συμφωνήσει με τον Πλατανιά και μετακομίσει στην Κρήτη και στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Λεβαδειακού και Τρίκαλα.

Ο 29χρονος μεσοαμυντικός μεταξύ άλλων τόνισε στο Footballski.fr πως οι κουβέντες του σύμβουλος στρατηγικής της ΠΑΕ Ολυμπιακός ήταν καθοριστικές στην απόφασή του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γαλλοαφρικανός άσος

Για το πως πήγε στην Ελλάδα και τον Πλατανιά: «Μίλησα με τον θείο μου και τον ατζέντη μου. Ζητήσαμε πληροφορίες από τον Κριστιάν Καρεμπέ που είναι και τώρα στον Ολυμπιακό. Ήξερε και ξέρει το ελληνικό πρωτάθλημα πολύ καλά. Ρώτησα για το εάν υπάρχουν καθυστερήσεις στις πληρωμές και την οργάνωση. Ο Καρεμπέ μου είπε το ΟΚ. Και για την οργάνωση και για την ζωή εκεί. Έτσι πήγα στην Ελλάδα και λόγω του Καρεμπέ καθώς μόλις άκουσα τα λόγια του δεν δίστασα να υπογράψω στον Πλατανιά. Αφότου άκουσα τα λόγια του πήγα στην Ελλάδα».

Για την ατμόσφαιρα στα ελληνικά γήπεδα: «Θα βρεις πολύ καλή ατμόσφαιρα στο γήπεδο και την εξέδρα. Οι οπαδοί ακολουθούν παντού τις ομάδες τους. Ήμασταν σαν ένα μικρό χωριό αλλά είχαμε κόσμο. Όταν παίζαμε εκτός βρίσκαμε τρομερή ατμόσφαιρα. Στον Ολυμπιακό ή τον Παναθηναϊκό ή την ΑΕΚ. Κάποιοι οπαδοί έμοιαζαν με αυτούς της Σεντ Ετιέν. Ωραία ατμόσφαιρα να παίξεις και καλές εμπειρίες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x