Stoiximan Super League

Μίλησε με Φινκ η ΑΕΚ, «παίζει» ο Πιελ, τα λέει με Μοντανιέ!

Φουλάρει για προπονητή η ΑΕΚ! Μετά την επαφή με τον Φινκ, στο προσκήνιο περνάει η περίπτωση Μοντανιέ. Φήμες και για Σάαφ, ενώ «παίζει» και το (δυνατό) όνομα του Πιελ. Δείτε τι ισχύει σε κάθε περίπτωση

Η σεζόν δεν έχει τελειώσει ακόμα, αλλά στην ΑΕΚ φορτσάρουν ήδη για τον προπονητή που θα την αναλάβει από την επόμενη.

Την ίδια ώρα που η «Ένωση» προετοιμάζεται να παίξει το τελευταίο της χαρτί στα πλέι οφ, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς «παίζει μπάλα» στο θέμα του νέου τεχνικού.

Ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ είχε συνάντηση με τον Τόρστεν Φινκ, ωστόσο η περίπτωση του νυν προπονητή της Αούστρια Βιέννης μοιάζει δύσκολη. Διότι άκουσε με ενδιαφέρον το πλάνο του συλλόγου, ωστόσο δεν «ψήνεται» να έρθει στην Ελλάδα, αφού φέρεται να υπάρχει ενδιαφέρον και από ομάδες της Bundesliga (όπως η Άουγκσμπουργκ).

Στο ίδιο ταξίδι στη Γερμανία εικάζεται ότι ο Μπάγεβιτς είχε επαφή και με τον Τόμας Σάαφ. Από την ΑΕΚ δεν επιβεβαιώνεται, ωστόσο είναι δεδομένο ότι έχει προταθεί ο πρώην τεχνικός της Βέρντερ, που κάθισε φέτος στον πάγκο του Ανόβερου.

Παράλληλα, στο προσκήνιο (ως το δυνατότερο όνομα όλων των υποψηφίων) έχει περάσει και ο Κλοντ Πιέλ. Ο Γάλλος διαθέτει το καλύτερο βιογραφικό και τις περισσότερες επιτυχίες, αλλά διαθέτει και το υψηλότερο κασέ, που αγγίζει το 1,5 εκατ. ευρώ. Μπορεί λοιπόν να θεωρείται δύσκολη περίπτωση, αφού εκτός των άλλων ενδιαφέρεται για εκείνον η Μπορντό και ομάδες της Primera Division, αλλά όσο δεν κλείνει κάπου, το θέμα θα παραμένει ανοιχτό.

Κάπως έτσι, επανέρχεται δυνατά το θέμα του Φιλίπ Μοντανιέ. Ο πρώην τεχνικός των Σοσιεδάδ και Ρεν εξακολουθεί να απασχολεί και αυτή τη στιγμή θεωρείται ο επικρατέστερος όλων για να είναι ο επόμενος με τον οποίο θα κάτσει η ΑΕΚ στο τραπέζι των συζητήσεων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x