Stoiximan Super League

Μίλησε με Λεβερκούζεν για Φορτούνη

Λεπτομέρειες φαίνεται πως απομένουν για να υπογράψει ο Κώστας Φορτούνης νέο συμβόλαιο στον Ολυμπιακό, την ώρα που ο μάνατζέρ του φέρεται να έχει έρθει ήδη σε επαφή με τη Λεβερκούζεν.

Τα τυπικά φαίνεται πως έχουν απομείνει για να υπογράψει νέο συμβόλαιο στον Ολυμπιακό ο Κώστας Φορτούνης.

Στην τελευταία επαφή που είχαν οι Πειραιώτες με τον εκπρόσωπο του διεθνούς μεσοεπιθετικού, Πολ Κουτσολιάκο, συμφωνήθηκε η αύξηση των αποδοχών του ποδοσφαιριστή και εκείνο που έμενε να ξεκαθαρίσει ήταν η ρήτρα αποδέσμευσής του.

Οι «ερυθρόλευκοι» τόνιζαν πως αυτή έπρεπε να ξεπερνάει τα 10 εκατ. ευρώ και η πλευρά του Τρικαλινού άσου είχε ως… ταβάνι τα 10 εκατ. ευρώ.

Όπως αποκαλύπτει σήμερα η SportDay, ο ατζέντης του Φορτούνη φέρεται να είχε ήδη μία πρώτη επαφή με τη διοίκηση της Λεβερκούζεν και οι συζητήσεις φαίνεται πως πήγαν καλύτερα από ό,τι περίμενε και ο ίδιος.

Ενδιαφέρον όμως για τον Κώστα Φορτούνη φαίνεται πως υπάρχει και από την Ιταλία (έχουν ακουστεί η Ρόμα και η Γιουβέντους) και την Αγγλία (υποψήφιες είναι η Άρσεναλ, η Τότεναμ και η Έβερτον).

Για αυτό τον λόγο στον Ολυμπιακό θέλουν να είναι μεγαλύτερη η ρήτρα του ποδοσφαιριστή, καθώς πιστεύουν πως μπορεί να βγάλουν το μεγαλύτερο δυνατό κέρδος από την πώλησή του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x