Αγγλία

Μίλησε με Μαρθελίνο η Άρσεναλ!

Ο 54χρονος προπονητής έχει μείνει δίχως δουλειά από τον περασμένο Σεπτέμβρη, όταν και απομακρύνθηκε από τον πάγκο της Βαλένθια.

Σύμφωνα με το ESPN, άνθρωποι της Άρσεναλ είχαν επαφή με τον Μαρθελίνο στο Λονδίνο, με τον πρώην κόουτς της Βαλένθια να έχει ταξιδέψει στην αγγλική πρωτεύουσα για να μιλήσει με τους «κανονιέρηδες» για την θέση που άφησε κενή στον πάγκο ο Έμερι.

Ο 54χρονος προπονητής έχει μείνει δίχως δουλειά από τον περασμένο Σεπτέμβρη, όταν και απομακρύνθηκε από τον πάγκο της Βαλένθια έχοντας βιώσει μια τρομερά δύσκολη κατάσταση στις «νυχτερίδες» στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν.

Οι παίκτες του ήταν απογοητευμένοι από την εξέλιξη αυτή, τον στήριξαν, δεν ήθελαν να τον δουν να φεύγει, όμως, εκείνη την περίοδο είχαν καταφέρει να κάνουν και μεγάλο «μπαμ» με τη νίκη στο «Στάμφορντ Μπριτζ» επί της Τσέλσι.

Πλέον, ο Μαρθελίνο βρέθηκε στο Λονδίνο και φέρεται να μίλησε με τους ανθρώπους της Άρσεναλ, οι οποίοι «έσκασαν» κι ένα χαμόγελο παραπάνω το βράδυ της Δευτέρας με τη νίκη (3-1) ψυχολογίας κόντρα στη Γουέστ Χαμ.

Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x