Stoiximan Super League

«Μίλησε με τον Σαββίδη ο Ουάρντα»

Ο Αιγύπτιος δημοσιογράφος, Ομάρ Ελ Μπανουμπί, τόνισε πως ο Ιβάν Σαββίδης επικοινώνησε με τον Αμρ Ουάρντα και ενημερώθηκε για την επίθεση που δέχτηκε στην Καισαριανή.

Επικοινωνία με τον Ιβάν Σαββίδη αλλά και τον Λούμπος Μίχελ είχε ο Αμρ Ουάρντα, ο οποίος τους ενημέρωσε για την επίθεση που δέχτηκε το βράδυ της Τετάρτης στην Καισαριανή. Ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός, σύμφωνα με δηλώσεις του δημοσιογράφου Ομάρ Ελ Μπανουμπί στο «Metropolis 95,5» τόνισε πως ο συμπατριώτης του έχει ξεπεράσει το «σοκ» και είναι έτοιμος να δώσει απαντήσεις στο γήπεδο.

- το περιστατικό με τον Ουάρντα: «Είναι καλά ο Ουάρντα τώρα. Πέρασε μια νύχτα φόβου. Του επιτέθηκαν δύο άτομα και ο ένας εξ αυτών κρατούσε όπλο. Τώρα προσπαθεί να συγκεντρωθεί γιατί ακολουθεί το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Αυτό που καταλαβαίνω εγώ από την κουβέντα μαζί του είναι ότι κάποιοι οπαδοί δεν θέλουν ο Ουάρντα να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ να πάρει το Πρωτάθλημα μέσω του Ατρομήτου».

- το αν υπήρξε επικοινωνία από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Επικοινώνησε ο Ιβάν Σαββίδης με τον Ουάρντα, ενώ μίλησε και ο Μίχελ μαζί του. Έχει ήδη φύλαξη και από πλευράς αστυνομίας και από σεκιούριτι του ΠΑΟΚ».

- το αν είπαν κάτι στον Ουάρντα οι δράστες: «Το μόνο που έκανε ήταν να προσπαθήσει να δραπετεύσει για να καταγγείλει το γεγονός στην αστυνομία. Τώρα θέλει να δώσει την απάντησή του μέσα στο γήπεδο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x