Δικαίωμα στο όνειρο κατάκτησης της Serie A έχει η Ίντερ, σύμφωνα με τον Ντιέγκο Μιλίτο, ο οποίος τόνισε βέβαια πως η πρώην ομάδα του δεν έχει ακόμα φτάσει στο πικ της απόδοσης της και μπορεί να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο.

«Στην Ίντερ βλέπω μια συμπαγή ομάδα, η οποία δεν έχει δείξει ακόμα τις πραγματικές της δυνατότητες. Η ομάδα έχει ωριμάσει, είναι καλά προπονημένη και έχει εξαιρετικούς παίκτες» δήλωσε στην «Gazzetta dello Sport» ο Αργεντινός επιθετικός, και συμπλήρωσε:

«Βέβαια χρειάζεται υπομονή, γιατί η ομάδα βρίσκεται στο ξεκίνημα μιας νέας διαδρομής και πρέπει να ληφθούν υπόψη κάποιες δυσκολίες. Εν κατακλείδι, όμως, υπάρχουν οι συνθήκες και πλέον η Ίντερ έχει δικαίωμα να ονειρεύεται ξανά».

Συνεχίζοντας, ο Μιλίτο δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον συμπατριώτη του Μάουρο Ικάρντι, συμφωνώντας με τα λεγόμενα του Χαβιέ Ζανέτι, ο οποίος τον παρομοίαζε με τον Ερνάν Κρέσπο.

«Είναι δύσκολο να κάνουμε συγκρίσεις, κάθε μεγάλος επιθετικός έχει κάτι μοναδικό, αλλά θα συμφωνήσω με τον Ζανέτι. Υπάρχει πολύς Κρέσπο στο παιχνίδι του Ικάρντι, ειδικά στις κινήσεις του μέσα στην περιοχή» είπε χαρακτηριστικά ο πρώην επιθετικός των «νερατζούρι».

Επιμέλεια: Μανώλης Μποτσέτος

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ