Stoiximan Super League

Μίλιτς: «Πήραμε μαθήματα από το παιχνίδι με την Σπόρτινγκ»

Ως μία αναμέτρηση που λειτούργησε ως μάθημα για τους παίκτες του Ολυμπιακού, χαρακτήρισε την ήττα από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας ο Χρβόγε Μίλιτς.

Καλό μάθημα για την ομάδα του Ολυμπιακού αποτέλεσε η ήττα των «ερυθρολεύκων» από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, σύμφωνα με τον Χρβόγε Μίλιτς.

Ο Κροάτης αριστερός οπισθοφύλακας, τόνισε πως ο Ολυμπιακός απέδειξε πως είναι ομάδα επιπέδου Champions League παλεύοντας τα παιχνίδια ως το τέλος ενώ μίλησε και για την έως τώρα προσαρμογή του στην Ελλάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

Για την προσαρμογή του στην ομάδα και τον ανταγωνισμό για την ενδεκάδα:
«Έχω περίπου δύο μήνες που βρίσκομαι στον Ολυμπιακό και την Ελλάδα. Ήρθα προετοιμασμένος, είχα πολλές πληροφορίες πριν έρθω στην ομάδα. Ήξερα τον Ολυμπιακό, τη χώρα, την πόλη όμως είναι διαφορετικό να το ακούς από το να το ζεις από κοντά. Προσπαθώ να δουλεύω όσο μπορώ και να προσαρμόζομαι μέρα με τη μέρα. Είμαστε μια πολύ καλή ομάδα και είναι σημαντικό για τον προπονητή να έχει λύσεις για κάθε θέση, ποιοτικούς και καλούς παίκτες. Η ομάδα είχε μια πολύ καλή μεταγραφική περίοδο, είναι δυνατή και έχει το περιθώριο για να βελτιώνεται».

Για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης και την απουσία των φιλάθλων:
«Είναι πολύ δύσκολο για έναν ποδοσφαιριστή να παίζει σε άδειο γήπεδο, όταν το κλίμα θυμίζει περισσότερο φιλικό ή και προπόνηση. Οι παίκτες πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι, να πατήσουμε το κουμπί στο μυαλό μας και να καταλάβουμε ότι είναι ένα επίσημο, ένα σημαντικό παιχνίδι. Από κει και πέρα είναι σημαντικό το ότι κανείς δεν έχει 9 βαθμούς στο πρωτάθλημα μετά από 3 αγωνιστικές. Πιστεύω ότι έχει ποιότητα, είναι ανταγωνιστικό και δεν ξέρεις τι σε περιμένει».

Για το πως είδε εκτός αγωνιστικού χώρου την ατμόσφαιρα στο ματς με τη Σπόρτινγκ:
«Είχα ακούσει πολλά για την ατμόσφαιρα πριν έρθω, όλοι μου έλεγαν για το τι θα συναντήσω. Τώρα όμως που είδα γεμάτο το γήπεδο κατάλαβα τι εννοούσαν. Ήταν μια πολύ θερμή ατμόσφαιρα, όμως όταν δέχεσαι γκολ στο 2' τόσο η ομάδα όσο και ο κόσμος αγχώνεται. Αλλάζει η ισορροπία του αγώνα. Ήταν πολύ δύσκολη στιγμή το γεγονός ότι σε λίγα λεπτά δεχθήκαμε 3 γκολ. Αποδείξαμε όμως ότι δεν είμαστε μια ομάδα που παίζει στο Champions League απλώς επειδή παίρνει το πρωτάθλημα στη χώρα της αλλά μια ομάδα που παλεύει μέχρι το τέλος και ίσως αν είχαμε λίγο χρόνο παραπάνω να βάζαμε κι άλλο γκολ. Σίγουρα πάντως από αυτό το ματς πήραμε όλοι τα μαθήματά μας και είμαι σίγουρος ότι θα τα διορθώσουμε ώστε να μην ξανασυμβεί το ίδιο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x