Champions League

Μίλνερ: «Ο Μέσι με έβριζε»

Ο Τζέιμς Μίλνερ έκανε αποκαλύψεις για το «επεισόδιο» που είχε με τον Αργεντινό σταρ στα ημιτελικά του Champions League.

Η ντρίμπλα του Λιονέλ Μέσι στον Τζέιμς Μίλνερ στον πρώτο ημιτελικό του Champions League είχε προκαλέσει ένα σκληρό φάουλ του Άγγλου μέσου της Λίβερπουλ στον σταρ της Μπαρτσελόνα. Ο… δράστης μίλησε για αυτή τη φάση και ό,τι ακολούθησε.

«Δεν ήταν χαρούμενος. Μου έλεγε διάφορα στα ισπανικά πηγαίνοντας στα αποδυτήρια στο ημίχρονο. Με αποκαλούσε ‘burro’, που μεταφράζεται ως γάιδαρος, αλλά νομίζω πως στα ισπανικά χρησιμοποιείται και για τους παίκτες που παίζουν σκληρά και κλωτσάνε αντιπάλους. Τον ρώτησα αν είναι καλά, αλλά δεν ήθελε να μου μιλήσει. Νομίζω πως δεν είχε αντιληφθεί ότι μιλάω ισπανικά. Μου είπε ‘αυτό το φάουλ που μου έκανες ήταν γιατί σου έκανα ποδιά’. Τον άφησα τότε και πήγα στα αποδυτήρια», τόνισε ο Μίλνερ.

«Έχω μόνο θαυμασμό για εκείνον. Έχει κερδίσει το δικαίωμα να λέει ό,τι θέλει. Όσα έκανε στο ματς αυτό και όλα όσα έχει κάνει στην καριέρα του, τον κάνουν δύσκολα αντιμετωπίσιμο. Αν προσπαθήσεις να τον σταματήσεις, δεν μπορείς να σκέφτεσαι ότι μπορεί να σε γελοιοποιήσει. Εγώ έχω φάει ντρίμπλα από τον Μέσι και το έχουμε δει εκατομμύρια φορές. Όμως δεν είμαι ο πρώτος, ούτε θα είμαι ο τελευταίος. Είναι απίστευτος παίκτης. Απέναντι σε τέτοιους παίκτες θα πρέπει να τους στείλεις το μήνυμα ότι δεν θα τους αφήσεις να κάνουν ό,τι θέλουν με το δικό τους τρόπο. Πρέπει να προσπαθήσεις να κόψεις το ρυθμό τους. Δεν έχω σκοπό να τον τραυματίσω, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Όταν τρέχεις, πρέπει να τον βγάλεις από την τροχιά του. Είναι πνευματικό ζήτημα του παιχνιδιού», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x