Stoiximan Super League

Μιλόγεβιτς: «Ανοησίες»

Και ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, από την πλευρά του, διαψεύδει τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό.

Την κουβέντα που είχε με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς, λόγω των δημοσιευμάτων σε Σερβία και Ελλάδα που τον θέλουν να έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό, αποκάλυψε ο Μίταρ Μαρκέλα.

Ο τεχνικός διευθυντής του Ερυθρού Αστέρα μίλησε στην ιστοσελίδα novosti.rs και μετέφερε την συζήτηση που είχε με τον 48χρονο προπονητή, ο οποίος διέψευσε και εκείνος κατηγορηματικά ότι έχει δώσει τα χέρια με τους Πειραιώτες.

«Ρώτησα τον Μιλόγεβιτς αν τα δημοσιεύματα είναι αληθή. Μου απάντησε ότι είναι “ανοησίες” και νομίζω ότι αυτό είναι αρκετό. Όταν ο Βλάνταν ήρθε στην ομάδα, συμφωνήσαμε ότι μοναδικός μας στόχος ήταν το πρωτάθλημα και έπειτα από έναν χρόνο θα καθόμασταν να μιλήσουμε για την επέκταση της συνεργασίας μας. Κι αυτό ακριβώς θα κάνουμε. Είμαστε απολύτως συγκεντρωμένοι στη μάχη για τον τίτλο και εξαιτίας αυτού, τέτοιες ειδήσεις δεν μας βοηθούν προς αυτήν την κατεύθυνση. Χρειαζόμαστε ηρεμία και σταθερότητα», τόνισε ο Σέρβος παράγοντας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x