Stoiximan Super League

Μήνυμα… Κυπέλλου στέλνει με Ατρόμητο ο Άρης

Ντόπες στους παίκτες του Άρη θέλει να δώσει ο κόσμος του στο κυριακάτικο ματς κόντρα στον Ατρόμητο, ενόψει του εκτός έδρας πρώτου ημιτελικού με την ΑΕΚ, που ακολουθεί.

Μήνυμα στήριξης θέλει να στείλει στους παίκτες του Άρη ο κόσμος, μέσω του ματς με τον Ατρόμητο, για τον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Η κινητικότητα στην προπώληση των εισιτηρίων για του ματς κόντρα στους Περιστεριώτες έχει προσφέρει μεγάλη ικανοποίηση στους ανθρώπους του συλλόγου, αφού οι φίλαθλοι έχουν ανταποκριθεί πολύ δυναμικά.

Και αυτό διότι θέλουν να στείλουν μήνυμα στήριξης στους παίκτες ενόψει του ματς Κυπέλλου με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Ο Άρης δεν θα έχει μαζί του οπαδούς στο Ολυμπιακό Στάδιο, έπειτα από τη σχετική απαγόρευση, με τον κόσμο να γεμίζει το «Κλ. Βικελίδης» για να «ντοπάρει» τους παίκτες ενόψει του κρίσιμου ματς.

Καυτή ατμόσφαιρα, βέβαια, αναμένεται να υπάρχει και στον επαναληπτικό, αφού ο βασικός στόχος που έχει τεθεί από τους «κιτρινόμαυρους» είναι το Κύπελλο.

Μάλιστα, ανάλογα από το αποτέλεσμα του πρώτου ματς αναμένεται να διαμορφωθούν και οι τιμές των εισιτηρίων ώστε να βρεθεί στο πλευρό της ομάδας όσο το δυνατόν περισσότερος κόσμος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x