Παρόλο, που η κακή φετινή πορεία της Φιορεντίνα έχει εξοργίσει τους οργανωμένους της οπαδούς, έδωσαν στήριξη και με επιστολή κάλεσαν όλους τους φιλάθλους στο τελευταίο και πιο κομβικό ματς της χρονιάς απέναντι στην Τζένοα.

Χωρίς νίκη για 15 αγωνιστικές στην Serie A έχει μείνει η Φιορεντίνα, με αποτέλεσμα να παίζει για την παραμονή της μέχρι την τελευταία αγωνιστική που θα φιλοξενήσει την Τζένοα, που βρίσκεται σε παρόμοια θέση.

Κάλεσμα προς όλους τους φιλάθλους της Φιορεντίνα έστειλαν με επιστολή οι οργανωμένοι οπαδοί των «βιόλα», των οποίων η υπομονή εξαντλήθηκε με τους ιδιοκτήτες της ομάδας, με τους οποίους βρίσκονται σε ρήξη.

«Προσκαλούμε όλους τους φιλάθλους της Φιορεντίνα να έρθουν στο γήπεδο την Κυριακή, για τον αγώνα απέναντι στην Τζένοα. Ελάτε να στηρίξουμε την ομάδα μας και να γεμίσουμε το Αρτέμιο Φράνκι. Εμείς πάντα ήμασταν κοντά στην ομάδα ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές. Αναφερόμαστε στους παίκτες, η φανέλα που φοράτε είναι το πάθος μας, επομένως πρέπει να την σεβαστείτε και να την τιμήσετε. Πρέπει να παλέψετε σκληρά γι’ αυτόν τον αγώνα, για να μείνουμε στην κατηγορία. Forza Fiorentina», έγραψαν οι οργανωμένοι οπαδοί της Φιορεντίνα.

Επιμέλεια: Γιώργος Παπαϊωάννου

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ