Champions League

Μήνυμα του προπονητή της Βίντι στην ΑΕΚ: «Η ομάδα μου δεν είναι ακόμα ικανοποιημένη»

Χαρούμενος για την υπέρβαση που έχει κάνει η ομάδα του -αλλά και πεπεισμένος ότι μπορεί να την ολοκληρώσει απέναντι στην ΑΕΚ περνώντας στους ομίλους του Champions League- δήλωσε ο τεχνικός της Βίντι.

Τη δίψα που εξακολουθεί να διακατέχει τη Βίντι, παρά τη διπλή υπέρβαση που έχει καταφέρει ως τώρα στα προκριματικά του Champions League, τόνισε ο Μάρκο Νίκολιτς.

Στις δηλώσεις του μετά την άνετη νίκη της ομάδας του επί της Χόνβεντ, ο τεχνικός της αντιπάλου της ΑΕΚ «προειδοποίησε» ότι οι παίκτες του δεν είναι ακόμα ικανοποιημένοι με όσα έχουν πετύχει.

«Δεν είναι εύκολο να παίζεις έτσι μέσα στο καλοκαίρι, αλλά έχουμε προκαλέσει τους εαυτούς μας. Ίσως κανείς δεν μας πίστευε ότι μπορούμε να φτάσουμε εδώ που έχουμε φτάσει, αλλά η ομάδα το έκανε!

Ωστόσο, έχουμε ένα ακόμα γύρο που είναι σημαντικός, αν θέλουμε να μπούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος μας είναι ευχαριστημένος ως εδώ που έχουμε φτάσει. Ωστόσο, χαίρομαι που βλέπω ότι η ομάδα ακόμα δεν είναι ικανοποιημένη!

Οι παίκτες δεν είναι ακόμα ευχαριστημένοι! Αυτό είναι καλό σημάδι. Ελπίζω να μπορέσουμε να συνεχίσουμε αυτό το ποδοσφαιρικό ταξίδι για δυο ακόμα εβδομάδες. Εάν δε τα καταφέρουμε βέβαια, θα συνεχίσουμε να δίνουμε επαίνους στην ομάδα για την απόδοση που έχει ως τώρα μέσα στο καλοκαίρι»
, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x