Europa League

Μίροσλαβ Στοχ και Τσέλσι: Συνάντηση μετά από εννιά χρόνια

Ο Μίροσλαβ Στοχ είχε εντυπωσιάσει στο Λονδίνο με τη φανέλα της Τσέλσι σε πολύ πρώιμο στάδιο της καριέρας του, όμως δεν είχε τις ευκαιρίες που θα ήθελε...

Ο Μίροσλαβ Στοχ είχε εντυπωσιάσει στο Λονδίνο με τη φανέλα της Τσέλσι σε πολύ πρώιμο στάδιο της καριέρας του, όμως δεν είχε τις ευκαιρίες που θα ήθελε... Η φιλοσοφία των «μπλε» για μεταγραφές πρωτοκλασάτων παικτών τον έστειλε μακριά από την αγγλική πρωτεύουσα, από τη στιγμή που... διεκόπη η τροφοδοσία της πρώτης ομάδας από τις ακαδημίες και πλέον, ο Σλοβάκος κοντράρεται με τους Λονδρέζους στα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ!

Η κληρωτίδα του Γιουρόπα Λιγκ έβγαλε ως αντιπάλους στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης, την «άπειρη» σε τέτοιες επιτυχίες Σλάβια Πράγας (γιατί περί επιτυχίας πρόκειται) και την πανίσχυρη Τσέλσι. Δυο ομάδες που βαδίζουν σε διαφορετικά μοτίβα όσον αφορά την λειτουργία τους, την φιλοσοφία τους αλλά και την κουλτούρα τους. Μέσα στα τόσα πολλά που τους χωρίζουν, υπάρχει και κάτι, που κατά έναν περίεργο τρόπο ενώνει αυτούς τους δυο συλλόγους, οι οποίοι, ο καθένας για τους δικούς του ξεχωριστούς λόγους,απασχολεί την παρούσα χρονική στιγμή την ποδοσφαιρική Ευρώπη.

Και το όνομα αυτού… Μίροσλαβ Στοχ. Ο Σλοβάκος εξτρέμ, που πριν από μερικά χρόνια έκανε και ένα μικρό πέρασμα από τα μέρη μας με την φανέλα του ΠΑΟΚ, μπορεί σήμερα να αγωνίζεται και να τα πηγαίνει περίφημα με τα ερυθρόλευκα της Σλάβια, ωστόσο ελάχιστοι γνωρίζουν ότι ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από τους «μπλε» του Λονδίνου. Ο "Μίνο" όπως είναι το οικογενειακό του παρατσούκλι, ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στις ακαδημίες της τοπικής Νίτρα (γενέτειράς του) και εν συνεχεία, αν και πέρασε με επιτυχία τις δοκιμαστικές προπονήσεις της Νις, του παρουσιάστηκε το ενδιαφέρον της Τσέλσι.

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο στο england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x