Stoiximan Super League

«Μισός» ο Πανιώνιος στο Αγρίνιο!

Χωρίς εννιά παίκτες θα αντιμετωπίσει ο Πανιώνιος αύριο (11/03) τον Παναιτωλικό, με τον Άκη Μάντζιο να ανακοινώνει την 18μελή αποστολή που ταξίδεψε για την πρωτεύουσα της Αιτωλοακαρνανίας.

Ο Πανιώνιος ολοκλήρωσε σήμερα την προετοιμασία του για το αυριανό (11/03) εκτός έδρας ματς κόντρα στον Παναιτωλικό, με τον Άκη Μάντζιο να αντιμετωπίζει… ουκ ολίγα προβλήματα.

Συγκεκριμένα, ο έμπειρος τεχνικός των «κυανέρυθρων» δεν υπολογίζει στα πλάνα του τους μακροχρόνια τραυματίες Κεϊτά, Σαραμαντά και Κούρντι, τους Κότνικ, Μασούρα και Σίντι Αλί, οι οποίοι δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τα προβλήματα τραυματισμού που τους ταλαιπωρούσαν.

Όπως επίσης και τον Μανιάτη, τον τιμωρημένο Τσιλούλη και τον Σπιριντόνοβιτς ο οποίος έχει μπει στο «ψυγείο» από τον Πανιώνιο.

Έτσι, η αποστολή του Πανιωνίου που ταξίδεψε στο Αγρίνιο αποτελείται από τους: Μανοΐλοβιτς, Μαλέρμπ, Παπαγεωργίου, Ρέντζα, Ντομίνγκες, Μίκο, Σταυρόπουλο, Μπανανά, Κότσιτς, Μαξίμοβιτς, Κόρμπο, Μακρύλλο, Μπουμάλ, Αρσε, Οικονομίδη, Καμαρά, Μανθάτη και Ντουρμισάι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x