Stoiximan Super League

«Μισός» πάει ο ΠΑΣ στην Τούμπα

Ολοκληρώθηκε σήμερα η προετοιμασία του ΠΑΣ για το αυριανό εκτός έδρας ματς με τον ΠΑΟΚ, με τους Νικολιά, Τζημόπουλο, Αθανασιάδη, Μιχαήλ, Ξύδα και Μπαπτίστ να μένουν στα Γιάννενα, για διάφορους λόγους.

Ολοκληρώθηκε σήμερα (29/01) η τελευταία προπόνηση του ΠΑΣ Γιάννινα πριν από την αναχώρηση για Θεσσαλονίκη και το ματς της εξ’ αναβολής 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του «Άγιαξ της Ηπείρου» είχε ασκήσεις τακτικής αντιμετώπισης του αυριανού παιχνιδιού και στη συνέχεια διπλό με τα πλάνα του Γιάννη Πετράκη για την αναμέτρηση με τον «δικέφαλο του Βορρά».

Υπενθυμίζεται ότι ο ΠΑΣ θα μεταβεί στη Θεσσαλονίκη με αρκετές απώλειες, εξαιτίας των τιμωρημένων Νικολιά, Τζημόπουλου και Αθανασιάδη, των τραυματιών Μιχαήλ και Ξύδα.

Παράλληλα, το ιατρικό team της ομάδας συμβούλεψε τη μη χρησιμοποίηση στο εν λόγω παιχνίδι και του Μπαπτίστ, εξαιτίας ενδεχόμενης υποτροπής στο πρόβλημα που αντιμετώπιζε.

Τέλος, μη διαθέσιμος είναι και ο Αποστολόπουλος, ο οποίος απουσιάζει από τις προπονήσεις των Ηπειρωτών με ειδική άδεια, για οικογενειακούς λόγους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x