Stoiximan Super League

«Μισός» στην Τρίπολη ο Πανιώνιος

Χωρίς τους Μανιάτη, Σπιριντόνοβιτς, Μαξίμοβιτς και τους τιμωρημένους Ντουρμισάι-Σταυρόπουλο θα παραταχθεί ο Πανιώνιος στο αυριανό εκτός έδρας ματς με τον Αστέρα!

Με προπόνηση που έγινε στο στάδιο της Νέας Σμύρνης, ολοκληρώθηκε σήμερα το απόγευμα η προετοιμασία του Πανιωνίου για το εκτός έδρας παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής με τον Αστέρα Τρίπολης.

Τα προβλήματα δεν λείπουν για τους «κυανέρυθρους», καθώς ο Μανιάτης έχει διάστρεμμα, ο Σπιριντόνοβιτς υπέστη διάταση έσω πλαγίου συνδέσμου στην προπόνηση της Παρασκευής και υποβλήθηκε σε εξετάσεις ενώ ο Μαξίμοβιτς βρίσκεται στην πατρίδα του στο πλευρό της ετοιμόγεννης συζύγου του!

Παράλληλα, εκτός των πλάνων του Άκη Μάντζιου για την αναμέτρηση με τους Αρκάδες βρίσκονται και οι τιμωρημένοι Ντουρμισάι και Σταυρόπουλος.

Όσο για την αποστολή του Πανιωνίου, αυτή αποτελείται από 18 ποδοσφαιριστές που είναι οι: Μαλέρμπ, Νίκας, Παπαγεωργίου, Ρέντζας, Κούρντι, Σαραμαντάς, Κότσιτς, Ντομίνγκες, Μίκο, Κόρμπος, Οικονομίδης, Μανθάτης, Τσιλούλης, Σίντι Αλί, Καμαρά, Μασούρας, Αρτσε, Μπουμάλ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x