Γενικά

Μητέρα Ρονάλντο: «Αν δεν υπήρχε η ποδοσφαιρική μαφία, ο γιος μου θα είχε περισσότερες Χρυσές Μπάλες»

Άστραψε και βρόντηξε η μητέρα του Κριστιάνο Ρονάλντο, Κάτια Αβέιρο, η οποία υποστήριξε πως υπάρχει ποδοσφαιρική μαφία που δεν επιτρέπει στον Πορτογάλο σταρ να έχει περισσότερες ατομικές διακρίσεις.

Την άποψη ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο άξιζε περισσότερες ατομικές διακρίσεις, όπως για παράδειγμα το βραβείο της «Χρυσής Μπάλας», εξέφρασε η μητέρα του.

Συγκεκριμένα, η Κάτια Αβέιρο έκανε λόγο για «ποδοσφαιρική μαφία», η οποία δεν επιτρέπει στον Πορτογάλο σταρ της Γιουβέντους να κερδίσει περισσότερα ατομικά βραβεία και τόνισε πως του αξίζει φέτος να κερδίσει τη Χρυσή Μπάλα για ό,τι έκανε τη χρονιά που τελειώνει σε έναν περίπου μήνα.

«Υπάρχει μια μαφία. Αυτή είναι η κατάλληλη λέξη για να το διατυπώσουμε. Ναι, υπάρχει μια ποδοσφαιρική μαφία. Αν δείτε ό,τι έχει συμβεί θα το αντιληφθείτε. Αν ήταν Ισπανός ή Άγγλος δεν θα είχαν κάνει ό,τι του έκαναν, αλλά επειδή είναι Πορτογάλος και από τη Μαδέιρα συμβαίνει αυτό. Δεν ξέρω αν θα κατακτήσει τη Χρυσή Μπάλα, αλλά τον πιστεύω. Νομίζω πως το αξίζει αν αναλύσουμε τι πέτυχε στη σεζόν», είπε μεταξύ άλλων η μητέρα του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x