Γαλλία

Μήτρογλου: «Πότε δεν αμφέβαλα για τον εαυτό μου και δεν ακούω τις αποδοκιμασίες»

Απόλυτα ευχαριστημένος στη Μαρσέιγ δήλωσε ο Κώστας Μήτρογλου σε συνέντευξη που παραχώρησε στην «Equipe».

Χαρούμενος στη Μαρσέιγ δήλωσε ο Κώστας Μήτρογλου, σε συνέντευξη που παραχώρησε στη γαλλική «Equipe».

Ο «Μητρογκόλ» τόνισε πως θέλει να εξαντλήσει το συμβόλαιό του στους Μασσαλούς, προσθέτοντας πως η σκληρή κριτική δεν τον… αγγίζει, καθώς έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στις ικανότητές του και τον εαυτό του.

«Μην με γ…ς! Να είναι καλή η συνέντευξη…», ήταν η πρώτη ατάκα του 30χρονου επιθετικού στον δημοσιογράφο της πασίγνωστης γαλλικής εφημερίδας, με τον «Μητρογκόλ» να του εξηγεί (με χιούμορ) πως στο παρελθόν την είχε πατήσει από συναδέλφους του!

«Είμαι χαρούμενος εδώ και νομίζω ότι η διοίκηση είναι ευχαριστημένη μαζί μου. Ούτε για ένα δευτερόλεπτο δεν σκέφτηκα να αποχωρήσω τον χειμώνα. Έχω ακόμη τρία χρόνια συμβόλαιο και θέλω να κατακτήσω τίτλους με τη Μαρσέιγ. Μου αρέσει η πόλη και δεν υπάρχει περίπτωση να κάνω πίσω. Για τις αποδοκιμασίες του κόσμου; Είμαι αρκετά δυνατός για να το ξεπεράσω. Έχω προχωρήσει ήδη σε κάτι άλλο. Θέλω να δίνω χαρά στους οπαδούς και να πετύχω κι άλλα γκολ. Όλη η ομάδα με αποδέχθηκε αμέσως. Η πόλη είναι όμορφη και ο καιρός καλός. Όταν έχουμε παιχνίδια κάθε τρεις ημέρες, περνάω κυρίως τον ελεύθερό μου χρόνο στο σπίτι μου. Επίσης, εδώ αρέσει πολύ και στην οικογένειά μου», δήλωσε αρχικά ο διεθνής επιθετικός και πρόσθεσε:

«Ποτέ δεν αμφέβαλα για τον εαυτό μου. Ξέρω ότι αν συνεχίσω να παλεύω και να δουλεύω, τότε θα έρθουν και τα γκολ. Είναι εύκολο να κριτικάρεις, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Είμαι επιθετικός και πρέπει να είμαι δυνατός πνευματικά. Όταν είσαι σε μία μεγάλη ομάδα είναι φυσιολογικό να υπάρχει κριτική».

Για το ποιο είναι το στοιχείο που τον χαρακτηρίζει: «Το δυνατό μου σημείο είναι να σκοράρω! Με το δεξί, με το αριστερό, με το κεφάλι… Και μπορώ να σκοράρω ανά πάσα στιγμή. Δεν ξέρω πότε θα πάρω την ευκαιρία μου, αλλά έχω κρύο… αίμα από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Πιστεύω ότι αυτό είναι το στοιχείο που με χαρακτηρίζει. Από ‘κει και πέρα, μπορώ να παίξω στην κορυφή είτε μόνος μου, είτε με κάποιον δίπλα μου. Στην Μπενφίκα είχα δίπλα μου τον Ζόνας, ενώ στον Ολυμπιακό ήμουν μόνος μου στην κορυφή, όπως και στην Εθνική Ελλάδας».

Για να καταλήξει ο «Μητρογκόλ»: «Η Ligue 1 είναι το καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου που έχω παίξει. Έπαιξα έξι μήνες στην Αγγλία, η ομάδα υποβιβάστηκε και τραυματίστηκα. Αυτό δεν μετράει. Αλλά, σε σύγκριση με την Πορτογαλία και την Ελλάδα, το γαλλικό πρωτάθλημα είναι καλύτερο. Είναι πιο φυσικό, με παίκτες που πιέζουν και μερικούς παγκόσμιας κλάσης».

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x