Κύπελλο Ελλάδας

Μίτσελ: «Δείξαμε περισσότερο ενδιαφέρον»

Για εξαιρετική βραδιά στην επίθεση και περισσότερο... ενδιαφέρον από τους παίκτες του (σε σχέση με το ντέρμπι) έκανε λόγο ο Μίτσελ μετά το ευρύ 6-2 του Ολυμπιακού κόντρα στον Πανθρακικό.

Πολύ περισσότερα θετικά στοιχεία, από αρνητικά σημείωσε ο Μίτσελ μετά την μεγάλη σε έκταση σκορ νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στον Πανθρακικό (6-2) για τα ημιτελικά του Κυπέλλου. Ο Ισπανός τεχνικός κράτησε το σχεδόν τέλειο παιχνίδι στην επίθεση, την συνύπαρξη Ιμπαγάσα, Μασάντο, την συνεισφορά του Φουστέρ, το πάθος της ομάδας, ενώ μίλησε για την αντίδραση μετά το γρήγορο προβάδισμα. Τι ανέφερε για τη ρεβάνς.

Αναλυτικά, όσα είπε:

Τι άλλαξε μέσα σε τέσσερις μέρες και είδαμε έναν Ολυμπιακό να πετυχαίνει έξι γκολ, να χάνει ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα, έστω κι αν απέναντί του είχε μία ομάδα που παλεύει για τη σωτηρία της;
«Εμείς όταν κάνουμε συγκρίσεις, εστιάζουμε στη δική μας ομάδα. Σήμερα παίξαμε με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα και συγκέντρωση. Δείξαμε περισσότερο ενδιαφέρον! Σήμερα ήμασταν σχεδόν τέλειοι στην επίθεση με φοβερά κατεβάσματα από Φουστέρ, Ιμπαγάσα, Φετφατζίδη και είχαμε ευκαιρίες. Στην άμυνα όμως ήμασταν ιδιαίτερα αδύναμοι. Δεν πρέπει να επιτρέπουμε στην ομάδα μας τέτοια παραπτώματα, αλλά κατά 80% είμαστε ικανοποιημένοι από το παιχνίδι».

Τι είπατε στους παίκτες σας στο ημίχρονο και άλλαξε ο Ολυμπιακός εικόνα στην επανάληψη;
«Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλοί στην επίθεση όπως το είχαμε σχεδιάσει. Δεν τα πήγαμε καλά στην άμυνα, επιτρέποντας πολλές επιθέσεις στον αντίπαλο. Του δώσαμε χώρο. Αυτό που είπαμε στην ανάπαυλα ήταν να συνεχίσουμε τόσο επιθετικά, αλλά σε έναν ημιτελικό δεν επιτρέπεται να είμαστε τόσο αδύναμοι στην άμυνα. Δεν πιστεύω ότι ήταν διαφορετική η συμπεριφορά μας. Ήμασταν περίπου στην ίδια γραμμή».

Η κοινή παρουσία των Ιμπαγάσα και Μασάντο έπαιξε ρόλο στο να παίξει ο Ολυμπιακός τόσο καλά επιθετικά. Ανεβάζει ο Ιμπαγάσα και τον Μασάντο με την παρουσία του;
«Όχι μόνο μπορούν να παίζουν μαζί, αλλά αν συνεχίσουν να παίζουν σε αυτό το επίπεδο, σίγουρα θα συνεχίσω να τους βάζω μαζί. Πιστεύω ότι και η προσφορά του Φουστέρ ήταν πολύ σημαντική, γιατί ταιριάζει πολύ στο παιχνίδι του Ολυμπιακού».
Ο Αριέλ Ιμπαγάσα είναι αυτός που κάνει τη διαφορά. Θα θέλατε να τον έχετε στην ομάδα σας και τη νέα χρονιά;
«Ο Αριέλ είναι ένας παίκτης που δεν χάνει ποτέ την τεχνική του και την ικανότητά του σε αυτό το επίπεδο. Για του χρόνου δεν θα μιλήσουμε τώρα. Θα μιλήσουμε για τα όσα κάναμε σήμερα».

Με το 6-2 εξασφαλίσατε την πρόκριση στον τελικό. Πώς θα παίξετε στην Κομοτηνή; Θα κάνετε αλλαγές; Και επίσης ένα σχόλιο για τη φιέστα με τον Πανιώνιο.
«Είναι αλήθεια πώς έχουμε φέρει ένα αποτέλεσμα που είναι καθοριστικό. Όμως είμαστε Ολυμπιακός και δεν θα πάμε για περίπατο. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να παρουσιάσουμε το ίδιο καλό πρόσωπο. Την Κυριακή έχουμε μία φιέστα επειδή είμαστε πρωταθλητές, είναι μια γιορτή του ποδοσφαίρου και οι γιορτές είναι πιο ωραίες όταν κερδίζεις κιόλας. Πρέπει να κερδίσουμε την Κυριακή, γιατί αν είναι να χορέψουμε με μία κοπέλα, ας είναι η ομορφότερη».

Το σημερινό αποτέλεσμα ήταν μία απάντηση στο 1-1 με τον Παναθηναϊκό και στις αποδοκιμασίες του κόσμου;
«Δεν έχουμε να σχολιάσουμε κάτι με τις αποδοκιμασίες. Αυτό που έχουμε να πούμε είναι ότι είμαστε δύο διαφορετικές ομάδες όταν παίζουμε με το 100% και όταν πηγαίνουμε πιο χαλαροί. Αυτό μόνο έχω να σχολιάσω. Συνήθως μιλάμε για τις διαφορές που έχουν οι αντίπαλοι, τον ΠΑΟΚ, τον Παναθηναϊκό, τον Πανθρακικό. Αν παίξουμε όπως παίξαμε σήμερα, τότε είναι πιο εύκολο να κερδίσεις, ανεξάρτητα με τον αντίπαλο και να δείξεις τις ικανότητες της ομάδας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x