Stoiximan Super League

Μίτσελ: «Είναι εξαιρετικός ο Μήτρογλου»

«Μέλι έσταζε» για τους παίκτες του ο Μίτσελ μετά το παιχνίδι με την Βέροια. Ο Ισπανός τεχνικός έπλεξε το εγκώμιο του Μήτρογλου στεκούμενος στο πόσο καλά έχει καταφέρει να ενσωματωθεί στην ομάδα.

«Μέλι έσταζε» για τους παίκτες του ο Μίτσελ στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι με την Βέροια. Ο Ισπανός τεχνικός έπλεξε το εγκώμιο του Μήτρογλου στεκούμενος στο πόσο καλά έχει καταφέρει να ενσωματωθεί στην ομάδα και στον τρόπο παιχνιδιού της.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού του Ολυμπιακού, Μίτσελ:

-για τη σοβαρότητα που έδειξαν σήμερα οι παίκτες του μετά από το παιχνίδι με την Άντερλεχτ:
«Το μήνυμα που στέλνουμε πάντα είναι πως πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε κάθε παιχνίδι. Κάναμε μια μεγάλη νίκη στην Ευρώπη, αλλά ήμασταν υποχρεωμένοι να συγκεντρωθούμε στο πρωτάθλημα. Κάθε παίκτης ξέρει τι πρέπει να κάνει, είναι όλοι προετοιμασμένοι για να συνεισφέρουν στην ομάδα. Τα συγχαρητήρια ανήκουν σε αυτούς. Ξέρουν πολύ καλά τι τους ζητάμε. Τα λάθη επιτρέπονται, όχι όμως η πρόθεση».

-για το κατά πόσο βοηθά ο συναγωνισμός τους παίκτες και τον Ολυμπιακό να βαλτώνεται αλλά και τις εμφανίσεις του Μήτρογλου:
«Ο συναγωνισμός βοηθάει και είναι χαρακτηριστικό το παράδειγμα του Μήτρογλου. Δεν είναι μόνος αυτός όμως αλλά και άλλοι παίκτες που δείχνουν καλύτερη εικόνα σε σχέση με πέρσι. Ο Μήτρογλου έχει ήδη 12 γκολ, χωρίς να υπολογίσουμε αυτά με την Εθνική του ομάδα, αριθμός πολύ μεγάλος. Έχει τρομερές κινήσεις, όχι μόνο στο σκοράρισμα αλλά πλέον και σε άλλους τομείς του παιχνιδιού. Ότι μπορούσε να σκοράρει ήταν γνωστό, το θετικό είναι πως πλέον είναι ομαδικός και εκμεταλλεύεται και τους συμπαίκτες του. Συμμετέχει στο ομαδικό παιχνίδι».

-εάν θα κάνει καλό στον Ολυμπιακό η διακοπή του πρωταθλήματος:
«Η διακοπή θα μας κάνει καλό, το χρειαζόμαστε. Έχουν ασπρίσει τα μαλλιά μου... (γέλια). Οι παίκτες μου με κάνουν να νιώθω καλά, το παιχνίδι τους με κάνει να αισθάνομαι όμορφα. Μου δίνει αυτοπεποίθηση».

-για τα όσα ακούστηκαν μετά την ισοπαλία με τον Παναιτωλικό:
«Όμως πρέπει να συνεχίσουμε έτσι, να μην επαναπαυτούμε. Μετά τον Παναιτωλικό πολλοί νόμιζαν πως τα πράγματα δεν πάνε καλά αλλά δεν ήταν έτσι. Οι παίκτες μας κάνουν μεγάλη προσπάθεια και υπάρχει σχέση εμπιστοσύνης. Ένα παράδειγμα είναι και οι στημένες φάσεις, όπου έχουμε δουλέψει πολύ και καταφέρνουμε να πετύχουμε αρκετά τέρματα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x