Ισπανία

Μίτσελ σε Μοράτα: «Δεν έπρεπε να φύγεις από τη Ρεάλ Μαδρίτης»

Ο αποκλεισμός του φορ της Τσέλσι, Άλβαρο Μοράτα, από την 23άδα της Εθνικής Ισπανίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο, προκάλεσε αντιδράσεις, με τον άλλοτε προπονητή του Ολυμπιακού, Μίτσελ, να τοποθετείται.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ισπανίας, Χουλέν Λοπετέγι, αποφάσισε να «κόψει» τον επιθετικό Άλβαρο Μοράτα από την τελική επιλογή του για το Παγκόσμιο Κύπελλο, κάτι που προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις στον «ποδοσφαιρικό» κόσμο και ήδη αποτελεί το βασικό θέμα στα ισπανικά Μέσα.

Ο άλλοτε τεχνικός του Ολυμπιακού και θρύλος της Ρεάλ Μαδρίτης, Μίτσελ, έδωσε τη δική του οπτική μιλώντας στο περιθώριο μιας εκδήλωσης για ένα τουρνουά γκολφ φιλανθρωπικού χαρακτήρα που θα διεξαχθεί από τους παλαιμάχους της «Βασίλισσας».

«Δεν είχε πολλές συμμετοχές στη φετινή Τσέλσι. Βέβαια, αυτός που ξέρει καλύτερα είναι ο προπονητής, που παίρνει τις αποφάσεις. Είναι καλός παίκτης ο Μοράτα, αλλά όποιος βρίσκεται στην αποστολή σημαίνει ότι είναι πολύ καλός. Πρέπει να αποδεχθούμε αυτή την απόφαση (σ.σ. του Λοπετέγι), να τη σεβαστούμε και να προχωρήσουμε», είπε ο Μίτσελ για το «κόψιμο» του Μοράτα από τον Λοπετέγι.

«Δεν ξέρω για ποιο λόγο έφυγε από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Αν ήθελε να παίζει περισσότερο, αν ήθελε βελτιωμένο συμβόλαιο ή αν προτιμούσε να παίξει στην Πρέμιερ Λιγκ. Στο τέλος της ημέρας βρέθηκε σε μια κατάσταση ανάλογη με αυτή που είχε στη Ρεάλ. Είμαι από αυτούς που πιστεύουν ότι δεν πρέπει να φεύγεις από τη Ρεάλ Μαδρίτης ακόμα κι αν παίζεις λίγο», πρόσθεσε ο 55χρονος τεχνικός.

Παράλληλα, ο Μίτσελ έχρισε φαβορί τη Ρεάλ Μαδρίτης σε ερώτηση που του έγινε για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, ενόσω αναφέρθηκε και στο «αντίο» του Αντρές Ινιέστα, του Φερνάντο Τόρες και του Τσάβι Πριέτο: «Είναι παραδείγματα προς μίμηση οι τρεις συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές. Ήταν υποδείγματα με τη συμπεριφορά τους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x