Stoiximan Super League

Μιχαήλ στον ΣΠΟΡ FM 94,6: «Τιμή η πρόταση του Παναθηναϊκού-Μία ομάδα στο γήπεδο με ΑΕΚ»

Ιδιαίτερη τιμή χαρακτήρισε την πρόταση του Παναθηναϊκού, που τελικά δεν έγινε αποδεκτή,ο Αλέξης Μιχαήλ μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6.«Μόνο ο ΠΑΣ υπήρχε για 65 λεπτά στο γήπεδο», είπε για το ματς με ΑΕΚ.

Κολακευμένος από το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, που τελικά δεν καρποφόρησε, αλλά πλέον απόλυτα αφοσιωμένος στον ΠΑΣ Γιάννινα δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Αλέξης Μιχαήλ. Ο αμυντικός των Ηπειρωτών θεωρεί πως η ομάδα του δικαιούτο τη νίκη στη χθεσινοβραδινή αναμέτρηση με την ΑΕΚ (0-0), ενώ δεν δίστασε να πει ότι στις βλέπεις του ΠΑΣ είναι ακόμη και η πεντάδα.

Αναλυτικά, ο Αλέξης Μιχαήλ μίλησε στους Βασίλη Βέργη και Βάιο Τσούτσικα για:

-το εξαιρετικό ξεκίνημα του ΠΑΣ στο πρωτάθλημα και το 0-0 με την ΑΕΚ: «Κάναμε μια πολύ καλή αρχή, κερδίσαμε στην Τρίπολη και χθες αν μία ομάδα είναι στενοχωρημένη από το αποτέλεσμα, είμαστε εμείς. Η ΑΕΚ έκανε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι με την Μπριζ, τα έδωσε όλα και ίσως έπαιξε κι αυτό το ρόλο του. Προετοιμαστήκαμε πολύ καλά και για 60-65 λεπτά μία ομάδα υπήρχε στο γήπεδο, εμείς. Αν εξαιρέσουμε τα δοκάρια της ΑΕΚ, δεν απειληθήκαμε καθόλου. Χάσαμε μεγάλες ευκαιρίες και στο τέλος θα μπορούσαμε να χάσουμε το παιχνίδι. Θεωρώ πάντως πως ο ΠΑΣ ήταν καλύτερος στα σημεία και θα μπορούσε να κερδίσει».

-τη σταθερότητα του ΠΑΣ τα τελευταία χρόνια: «Από την εποχή του κ. Χριστόπουλου και μετά και τώρα με τον κ. Πετράκη, που έχει τεράστια συμβολή στην εικόνα της ομάδας, ο ΠΑΣ έχει αλλάξει επίπεδο. Παρά τις αποχωρήσεις παικτών και το μικρό μπάτζετ, η ομάδα δουλεύει πολύ καλά και αναδεικνύεται το σύνολο και οι παίκτες».

-την πρόταση του Παναθηναϊκού και την παραμονή του στον ΠΑΣ: «Έγινε μια προσφορά στην ομάδα, για μια εβδομάδα υπήρχε ντόρος για το όνομά μου. Δεν ήταν μόνο θέμα δικής μου επιλογής. Εγώ ζήτησα κάποιες μέρες να το σκεφτώ, ήμουν πολύ ευχαριστημένος με την πρόταση που μου έγινε και ήταν μεγάλη μου τιμή, αλλά ο πρόεδρος δεν δέχτηκε. Από τη στιγμή που δεν έγινε η μεταγραφή, μάζεψα το μυαλό μου και αφού δεν συνέβη η μεταγραφή μου, είμαι επαγγελματίας, είμαι αρχηγός στον ΠΑΣ και θα συνεχίσω στην ομάδα που είμαι τόσα χρόνια προσφέροντας το καλύτερο. Δεν παύει όμως η πρόταση του Παναθηναϊκού να ήταν τιμή για μένα».

-το στόχο του ΠΑΣ για φέτος: «Στόχος για τον ΠΑΣ είναι να αναδεικνύει παιδιά, για να βγάζει και χρήματα. Εύχομαι να συνεχίσουμε να κάνουμε ό,τι τις δύο πρώτες αγωνιστικές και μακάρι να φτάσουμε να διεκδικούμε την πέμπτη ή έκτη θέση. Γιατί όχι;».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x