Κύπελλο Ελλάδας

Μιχαηλίδης: «Ήταν ευκαιρία να βελτιώσουμε την τελευταία κακή εικόνα»

Ως ευκαιρία βελτίωσης της κακής εικόνας στα τελευταία ματς πρωταθλήματος για τον Παναιτωλικό θεώρησε το ματς κόντρα στην ΑΕΚ ο Μπάμπης Μιχαηλίδης.

Ο υπηρεσιακός τεχνικός της ομάδας της Ευρυτανίας τόνισε πως η πρόκριση είχε κριθεί από το πρώτο ματς και έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια στο ΟΑΚΑ και ειδικότερα από τους παίκτες που δεν αγωνίζονται πολύ τη φετινή σεζόν. Παραδέχτηκε πως η ομάδα διέρχεται κρίση αυτήν την εποχή και πως είναι έργο Χάβου η αποψινή εικόνα, ενώ δεν θέλησε να προδικάσει το μέλλον του στον πάγκο.

Αναλυτικά: «Είναι φανερό ότι μετά το "βαρύ" σκορ στο πρώτο ματς η υπόθεση Κύπελλο είχε κριθεί για εμάς οριστικά. Στο σημερινό παιχνίδι, ο στόχος μας βασικά ήταν να μην το δούμε σαν τυπική διαδικασία, αλλά σαν μια ευκαιρία να αποδείξουμε ότι η εικόνα των τελευταίων παιχνιδιών δεν μας αξίζει και δεν μας αρμόζει. Τα παιδιά έκαναν καλή προσπάθεια.

Ο δεύτερος στόχος ήταν να δώσουμε την ευκαιρία σε νέα παιδιά να δείξουν τι μπορούν να προσφέρουν στην ομάδα. Είμαι ικανοποιημένος από αυτά τα τρία νέα παιδιά, αν και ο ένας, δυστυχώς, βγήκε νωρίς με τραυματισμό. Είναι φανερό ότι η ομάδα περνάει κρίση, αλλά μπορεί κανείς να δει αισιόδοξα το μέλλον και πιστεύω ότι γρήγορα θα ξαναβρεί η ομάδα τον δρόμο που της αρμόζει.

Η σημερινή εικόνα είναι αποτέλεσμα του προπονητή που ήταν μέχρι και πριν δύο μέρες, του κ. Χάβου. Εμένα μου ζητήθηκε να βοηθήσω την ομάδα μέχρι να βρει η διοίκηση τον αντικαταστάτη του κ. Χάβου και αυτό έκανα. Δεν είμαι σε θέση να απαντήσω αν θα είμαι στον πάγκο και στο επόμενο ματς. Εγώ έκανα σήμερα αυτό που κλήθηκα να κάνω».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x