Stoiximan Super League

Μίχελ: «Ίσως είναι αλήθεια ότι μπορεί να έχει κλείσει ο κύκλος της ομάδας αυτής του ΠΑΟΚ»

Διαβάστε τις δηλώσεις του Λούμπος Μίχελ...

Το ενδεχόμενο πως η ομάδα αυτή του ΠΑΟΚ να έχει κάνει τον κύκλο της παραδέχθηκε ο Λούμπος Μίχελ μιλώντας σε ΜΜΕ της Θεσσαλονίκης.

«Ίσως είναι αλήθεια, αλλά από την άλλη μπορεί αυτοί οι παίκτες, όπως οι Βαρέλα και Κρέσπο, να είναι κλειδιά από εδώ και πέρα. Ξοδεύτηκαν χρήματα για τους Στοχ, Μιχάι, Εσίτι και Αουγκούστο, αλλά δεν τους έχουμε δει, δεν έπαιξε κανένας χθες», υποστήριξε ο πρώην τεχνικός διευθυντής της ομάδας και πρόσθεσε:

«Συνεχίζουν να διατηρούν τον ίδιο ηγετικό ρόλο οι ίδιοι ποδοσφαιριστές από το καλοκαίρι του 2016. Ξοδεύτηκαν περίπου 9 εκατ. ευρώ, όμως, δεν έχουμε δει κανέναν», κατέληξε.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την εξέλιξη του ντέρμπι:
«Ερχεται σε πολύ κακό τάιμινγκ αυτή η ήττα γιατί, πλέον, ο Ολυμπιακός είναι στο +5 και είναι δύσκολο για τον ΠΑΟΚ να επιστρέψει στην διεκδίκηση του Πρωταθλήματος. Για μένα, όμως, το χειρότερο είναι τα στατιστικά στα ντέρμπι, με μόλις μία νίκη. Οταν είδα την ενδεκάδα ήταν έκπληξη για μένα που ο Μάτος δεν βρισκόταν στο αρχικό σχήμα. Ηταν λάθος αυτό. Είναι παίκτης-κλειδί στα εντός με τον Ολυμπιακό και γενικότερα στα ντέρμπι. Υποστηρίζει πολύ την επίθεση, είναι καλός στο ένας εναντίον ενός, αγωνίζεται με αυτοπεποίθηση και με μεγάλη ενέργεια. Ακόμη και στο 0-1 δεν είδα την ομάδα να είναι «πεινασμένη» για να το γυρίσει»

Για τον παράγοντα κίνητρο:
«Κίνητρο υπάρχει. Εχει βάλει πίεση ο Σαββίδης για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος. Είναι οι ίδιοι παίκτες, αλλά διαφορετικές οι εμφανίσεις. Στα αποδυτήρια δεν είναι δεν είναι οι παίκτες ένα γύρω από τον προπονητή, δεν βλέπω να τα δίνουν όλα. Δεν βλέπω αντίδραση ομάδας. Για παράδειγμα χθες είδα πολλά λάθη από τους δύο στόπερ, πολλές βαθιές μπαλιές για τον Σφιντέρσκι ανάμεσα στους ψηλούς αμυντικούς του Ολυμπιακού, ενώ χάθηκαν και οι Μάτος, Βιεϊρίνια και Ζαμπά από τα άκρα»

Για την διαχείριση από εδώ και πέρα:
«Θα πρέπει να αντιμετωπίσουν όλοι την κατάσταση σαν άνδρες και με ειλικρίνεια, όλοι μαζί με τον προπονητή και την διοίκηση. Να μιλήσουν ξεκάθαρα, να μην κρατήσουν κανένα μυστικό και να το λύσουν, επαναλαμβάνω, σαν άνδρες. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος»

Για την φρεσκάδα του Ολυμπιακού:
«Δεν είδα ενέργεια από τους παίκτες του ΠΑΟΚ. Ο Ολυμπιακός τακτικά τα πήγε καλά με δέκα παίκτες κοντά στην περιοχή του. Δεν ξέρω πως είχε σχεδιάσει το ντέρμπι ο προπονητής του ΠΑΟΚ, από την τηλεόραση το είδα, αλλά δεν υπήρχε ενέργεια στα τελευταία 20 λεπτά. Δεν ήμουν στην προετοιμασία για να ξέρω τι δουλειά έγινε το καλοκαίρι»

Για το αν έχει κλείσει ο κύκλος αυτής της ομάδας:
«Ισως είναι αλήθεια, αλλά από την άλλη μπορεί αυτοί οι παίκτες, όπως οι Βαρέλα και Κρέσπο, να είναι κλειδιά από εδώ και πέρα. Ξοδεύτηκαν χρήματα για τους Στοχ, Μιχάι, Εσίτι και Αουγκούστο, αλλά δεν τους έχουμε δει, δεν έπαιξε κανένας χθες. Συνεχίζουν να διατηρούν τον ίδιο ηγετικό ρόλο οι ίδιοι ποδοσφαιριστές από το καλοκαίρι του 2016. Ξοδεύτηκαν περίπου 9 εκατ. ευρώ, όμως, δεν έχουμε δει κανέναν»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x