Stoiximan Super League

«Συμφώνησε με Λα Κορούνια ο Λαμπρόπουλος»

Ο πρώην αμυντικός της ΑΕΚ, θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Γαλικίας, όπως γράφουν ισπανικά ΜΜΕ και αποτελούσες εδώ καιρό τον πιθανότερο προορισμό για τον 29χρονο στόπερ.

Φαίνεται πως βρήκε τον επόμενο προορισμό της καριέρας του ο Βασίλης Λαμπρόπουλος. Από τη νέα χρονιά, αν ευσταθούν τα δημοσιεύματα σε σάιτ της Γαλικίας, ο πρώην αμυντικός της Ένωσης, που έμεινε ελεύθερος στις 21 Μαϊου, θα συνεχίσει την καριέρα του στην ιστορική Λα Κορούνια. Στην Ντεπορτίβο που πριν λίγες ημέρες, έχασε την άνοδο στο μπαράζ με την Μαγιόρκα.

Όπως αναφέρει το γαλικιανό σάιτ, dxtcampeon, «Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος είναι πολύ κοντά στο να γίνει το πρώτο απόκτημα της καλοκαιρινής σεζόν για την Ντέπορ του 2019-2020». Αυτό αποτελεί και μια λογική εξέλιξη, μιας και για τον 29χρονο στόπερ, υπήρχε μόνον η επιλογή του εξωτερικού.

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Λαμπρόπουλος είχε δεχτεί κρούση αφότου έμεινε ελεύθερος από ελληνικούς συλλόγους, αλλά ο ίδιος ήταν ξεκάθαρος πως επιλογή του ήταν να συνεχίσει σε κάποιο ξένο πρωτάθλημα και η Segunda Division. σε ομάδα με βλέψεις ανόδου, μόνον άσχημη επιλογή δεν είναι.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x