Ο Ισπανός τεχνικός της «Ελαφράς ταξιαρχίας» τόνισε πως θα ήθελε περισσότερη κατοχή μπάλας, περιμένει να παίξουν επιθετικά στο μέλλον και σκληρή δουλειά για να έρθουν τα καλύτερα αποτελέσματα.

Αναλυτικά: «Είχαμε καλύτερο έλεγχο του αγώνα σήμερα απ' ότι στο ματς πρωταθλήματος. Θα ήθελα να είχαμε περισσότερη κατοχή μπάλας, αλλά δεν το καταφέραμε. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου που εμφανίστηκαν καλύτεροι απέναντι στον Αστέρα.

Περίμενα ότι θα παίρναμε την ισοπαλία και στεναχωρήθηκα που γνωρίσαμε ακόμα μία ήττα. Μπορούμε να παίξουμε πολύ πιο επιθετικά. Δεν το έχουμε καταφέρει, αν και υπάρχει βελτίωση. Πιστεύω, ωστόσο, ότι με τη σκληρή δουλειά θα έρθουν και τα αποτελέσματα.

Είμαι μόλις 15 μέρες στην τεχνική ηγεσία της ομάδας και είναι δύσκολο να την αλλάξω τόσο σύντομα και να τη φέρω στο επίπεδο που θέλω. Δουλεύουμε, ώστε να γίνουμε πιο ανταγωνιστικοί και πιο σοβαροί».

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ