Ιταλία

Μοντέλα: «Δεν θα κοιμηθώ απόψε»

Εμφανώς απογοητευμένος ήταν στην συνέντευξη τύπου μετά την εντός έδρας ισοπαλία(2-2) απέναντι στην Φιορεντίνα ο τεχνικός των «βιόλα» Βιτσέτζο Μοντέλα.

Τον ύπνο του Βιτσέτζο Μοντέλα «κόστισε» η ισοπαλία απέναντι στην Αταλάντα. Η Φιορεντίνα προηγήθηκε με 2-0 αλλά η Αταλάντα βρήκε τα ψυχικά αποθέματα να επιστρέψει σε ένα παιχνίδι που έμοιαζε χαμένο και χάρη σε τέρμα του Καστάνιε στις καθυστερήσεις πήρε τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας.

Η απογοήτευση του Μοντέλα στην συνέντευξη τύπου μετά το τέλος της χθεσινής αναμέτρησης ήταν έκδηλη με τον Ιταλό τεχνικό να δηλώνει ότι δεν θα κοιμηθεί μετά την απρόσμενη βάσει της εξέλιξης του παιχνιδιού «γκέλα» της ομάδας του.

«Παίξαμε απέναντι στην Γιουβέντους, στην Νάπολι και στην Αταλάντα, οι οποίοι κατέλαβαν τις τρεις πρώτες θέσεις την περσινή σεζόν και παίξαμε εξαιρετικά απέναντι και στις τρεις», τόνισε ο Μοντέλα στο Sky Sports Italia.

«Αξίζαμε κάτι καλύτερο και από τα τρία αυτά παιχνίδια και πρέπει να πιστωθούν οι ποδοσφαιριστές μου τα εύσημα για τις εμφανίσεις τους. Εάν είμαστε ικανοί να αναγκάσουμε έναν σύλλογο, όπως είναι η Αταλάντα να σκοράρει το γκολ της ισοφάρισης στα τελευταία δευτερόλεπτα , αυτό σημαίνει ότι δεν τα πηγαίνουμε καθόλου καλά. Δεν θα κοιμηθώ απόψε αλλά την ίδια στιγμή πρέπει να συγχαρώ τους ποδοσφαιριστές μου και να τους πω ότι βρίσκονται σε αρκετά καλό αγωνιστικό επίπεδο. Τα πράγματα δεν πήγαν για εμάς πολύ καλά, καθώς τα τελευταία δευτερόλεπτα αναγκάσθηκα να κάνω αλλαγές εξαιτίας προβλημάτων τραυματισμού που αντιμετώπιζαν οι ποδοσφαιριστές μου. Γνωρίζουμε ότι η Αταλάντα είναι πολύ καλή στο να ανατρέπει τις εις βάρος της καταστάσεις. Οφείλω να σταθώ στα καλά μας σημεία κατά την διάρκεια της χθεσινής αναμέτρησης. Αυτή η ισοπαλία μας «πονά» αλλά οφείλουμε να προχωρήσουμε», κατέληξε ο τεχνικός της Φιορεντίνα.

Επιμέλεια: Βασίλης Μιχάλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x