Europa League

Μοντέλα: «Εμείς και η ΑΕΚ οι καλύτερες ομάδες, θα περάσουμε μαζί»

Με τα καλύτερα λόγια για την ΑΕΚ και την πεποίθηση ότι θα είναι η ομάδα που θα συνοδεύσει τη Μίλαν στην επόμενη φάση του Europa League μίλησε ο Βιντσέντζο Μοντέλα.

Το καπέλο στην ΑΕΚ για τις εμφανίσεις της και στα δυο παιχνίδια με τη Μίλαν έβγαλε ο Βιντσέντζο Μοντέλα.

Ο τεχνικός των «ροσονέρι» μίλησε με κολακευτικά λόγια για την «Ένωση» και αφού συμφώνησε ότι μαζί με τη δική του είναι οι καλύτερες ομάδες του ομίλου, εξέφρασε την άποψη ότι θα είναι και αυτές που θα προκριθούν.

Κατά τ’ άλλα παραδέχθηκε ότι η ομάδα του δεν έκανε καλό παιχνίδι στο ΟΑΚΑ, ωστόσο σημείωσε ότι βαθμολογικά είναι καλά και δεν παρέλειψε να εκθειάσει τη «φανταστική», όπως τη χαρακτήρισε, ατμόσφαιρα στο γήπεδο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μοντέλα

Για το ότι ήταν κακό το αποτέλεσμα και η απόδοση της Μίλαν: «Λέτε ότι είναι κακό το αποτέλεσμα επειδή δεν κερδίσαμε. Στο β’ ημίχρονο όμως παίξαμε με περισσότερη ταχύτητα και κινηθήκαμε. Στο πρώτο ημίχρονο τακτικά σταματήσαμε. Στο β’ οι παίκτες δεν πάτησαν φρένο, έβαλαν τα πόδια τους στη φωτιά. Δεν καταλαβαίνω γιατί λέτε ότι η απόδοση ήταν κακή».

Για το αν συμφωνεί ότι η ομάδα του δεν είναι το ίδιο καλή χωρίς τον Σούσο: «Ασφαλώς και ο Σούσο είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης. Όταν είναι στα καλά του μπορεί να βοηθήσει πάρα πολύ την ομάδα».

Για το αν είναι τόσο δύσκολο να μεταδώσει το δικό του πάθος στην ομάδα: «Στο πρώτο είχαμε λίγη κίνηση της μπάλας, στο δεύτερο καλύτερα. Μαρκάραμε, η ομάδα πολέμησε και το αποδεικνύει και το δοκάρι του Μοντολίβο. Ασφαλώς όμως μπορούμε να κάνουμε παραπάνω».

Για το πώς νιώθει τον πάγκο του μετά τα 90 λεπτά: «Δεν μπορώ μετά από κάθε ματς να απαντάω τα ίδια. Είμαστε πρώτοι στη βαθμολογία του ομίλου. Τίποτα δεν μας έκαναν δώρο, το κερδίσαμε. Πέρσι κάποιες ομάδες ήταν έξω από το Europa League. Ασφαλώς και σήμερα δεν κάναμε ένα καλό παιχνίδι, αλλά η βαθμολογία μας δίνει μια ασφάλεια για το μέλλον».

Για το επόμενο παιχνίδι της Μίλαν που είναι πολύ κοντά: «Έχουμε μόνο μια μέρα να κάνουμε προπόνηση, αλλά η ομάδα τακτικά είναι έτοιμη. Αποδεχόμαστε το σημερινό αποτέλεσμα, αλλά το επόμενο πρέπει να το κερδίσουμε».

Για το αν θεωρεί ότι ΑΕΚ και Μίλαν είναι οι καλύτερες ομάδες του ομίλου και για την ατμόσφαιρα στο γήπεδο: «Πιστεύω πως ναι. Απ’ αυτά που είδα εγώ στα δυο παιχνίδια η ΑΕΚ έχει τις δυνατότητες να περάσει και πιστεύω ότι είναι πολύ πιθανό να περάσουμε εμείς και εκείνη. Είναι μια ομάδα συμπαγής και γρήγορη. Το κοινό ήταν φανταστικό, υποστήριζε πολύ την ομάδα του και αυτό είναι πάντα καλό, όταν δεν υπάρχει φανατισμός στις εκδηλώσεις του κόσμου».

Για τη δυσκολία του Σίλβα να σκοράρει: «Θα σκοράρει στο επόμενο ματς…»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x