Ισπανία

Μοντόγια: «Ο Νεϊμάρ θέλει να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα»

Την άποψή του αναφορικά με τις προθέσεις του Βραζιλιάνου σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν, Νεϊμάρ, εξέφρασε με δηλώσεις του ο Μάρτιν Μοντόγια.

Μελλοντικός στόχος του Νεϊμάρ είναι η επιστροφή του στην Ισπανία και συγκεκριμένα στην Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε σε συνέντευξή του ο Μάρτιν Μοντόγια.

Ο 27χρονος μπακ γνωρίζει αρκετά καλά τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ από τη κοινή τους θητεία στους «μπλαουγκράνα» για τρία χρόνια (2013-16).

Ο Ισπανός αμυντικός της Μπράιτον δήλωσε πως θεωρεί αρκετά δύσκολο μια πιθανή επιστροφή του Νεϊμάρ στους «μπλαουγκράνα», παρά την επιθυμία του ίδιου, εξαιτίας του υψηλού κόστους της μεταγραφής.

«Νομίζω πως ο Νεϊμαρ θέλει να γυρίσει στην Μπαρτσελόνα γιατί ένιωθε άνετα και είχε προσαρμοστεί απόλυτα τα τρία χρόνια που ήταν εκεί. Επιπλέον είχε μια εξαιρετική σχέση με τους Σουάρες και Μέσι. Πάντως θεωρώ πως είναι πολύ δύσκολο να γυρίσει πίσω στην Μπάρτσελόνα», ανέφερε.

«Η Παρί Σεν Ζερμέν είναι εξίσου μια μεγάλη ομάδα και δεν νομίζω να ότι θα τον αφήσουν να φύγει εύκολα. Πλήρωσαν ένα τεράστιο ποσό για να τον αποκτήσουν και δεν νομίζω να ότι η Μπάρτσα θα δώσει τα ίδια χρήματα για να τον πάρει πίσω», πρόσθεσε.

Επιμέλεια: Λουκάς Χατζής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x