Ισπανία

Μόντριτς: «Δεν έχω εμμονή με τη Χρυσή Μπάλα»

Ο Λούκα Μόντριτς παραδέχθηκε πως δεν θα τον πειράξει αν δεν κερδίσει τη "Χρυσή Μπάλα", ενώ παράλληλα μίλησε και για τη «βαριά» ήττα της Κροατίας από την Ισπανία.

Τόσο για το ενδεχόμενο κατάκτησης της Χρυσής Μπάλας, όσο και για το «βαρύ» 6-0 από την Ισπανία στο Έλτσε, μίλησε ο Λούκα Μόντριτς. Ο Κροάτης μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης είναι υποψήφιος μαζί με τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Μοχάμεντ Σαλάχ για το βραβείο του κορυφαίου, αλλά όπως δήλωσε ο ίδιος, το συγκεκριμένο βραβείο δεν είναι το σημαντικότερο.

«Για μένα, το σημαντικότερο είναι η συλλογικότητα, δεν έχω εμμονή με το να κερδίζω βραβεία. Δεν έγινε και τίποτα αν δεν το κερδίσω». Δήλωσε μετά το τέλος του παιχνιδιού της Ισπανίας με την Κροατία για το Nations League.

Ένα παιχνίδι στο οποίο η Ισπανία διέλυσε τη φιναλίστ του Παγκοσμίου Κυπέλλου με το εκκωφαντικό 6-0, με τον Λούκα Μόντριτς να λέει για το παιχνίδι: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ξεκινήσαμε πολύ καλά στα πρώτα 20 λεπτά και είχαμε δύο ή τρεις καθαρές ευκαιρίες για γκολ. Δεν σκοράραμε, δεχθήκαμε το πρώτο γκολ και ειδικά όταν δεχθήκαμε και το δεύτερο, καταρρεύσαμε», τόνισε και συνέχισε λέγοντας:

«Ξεκινήσαμε να παίζουμε ο καθένας για τον εαυτό του, να μην βοηθάμε ο ένας τον άλλον, είχαμε μεγάλες αποστάσεις μεταξύ μας και κόντρα σε μια ομάδα σαν την Ισπανία αυτά είναι ανεπίτρεπτα. Τελικά το αποτέλεσμα ήταν πολύ κακό. Είναι μια βαριά ήττα, αλλά πρέπει να πάρουμε μαθήματα απ’ αυτή. Όταν δεν είμαστε στο 100% και δεν παίζουμε σε κάθε παιχνίδι όπως παίζαμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο, θα είναι δύσκολο απέναντι σε οποιαδήποτε ομάδα, αλλά ιδιαίτερα απέναντι σε ομάδες όπως η Ισπανία», πρόσθεσε.

Επιμέλεια: Δημήτρης Παπαδήμας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x