Stoiximan Super League

Μοίρασαν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης οι «Fentagin»

Για ακόμα μία φορά την κοινωνική τους πλευρά έδειξαν οι οργανωμένοι οπαδοί του Ατρόμητου.

Την αλληλεγγύη και τη στήριξη σε ανθρώπους που ειδικότερα αυτή την περίοδο έχουν πολύ μεγαλύτερες ανάγκες έδειξαν οι οργανωμένοι οπαδοί του Ατρόμητου.

Αγοράζοντας φαγητό και άλλα προϊόντα πρώτης ανάγκης, οι «Fentagin» έδωσαν μια χείρα βοηθείας στην αυτοδιαχειριζόμενη δομή «Ο Άλλος Άνθρωπος» ενώ καλούν όσους άλλους μπορούν να βοηθήσουν, να μην διστάσουν να το κάνουν.

Αναλυτικά:

Σε αυτές τις ιδιαίτερες συνθήκες που διανύουμε, ο σύνδεσμος επέλεξε -οπως έχει κάνει άλλωστε και στο παρελθόν- να βοηθήσει όσους δεν ανήκουν στην κατηγορία των "ευνοημένων", όσους δεν έχουν δεδομένο ένα πιάτο φαγητό ή ακόμα και στέγη.

Σε αυτό το πλαίσιο, της αλληλεγγύης και της αυτοοργάνωσης, αγοράσαμε και μεταφέραμε στην αυτοδιαχειριζομενη δομή ο " Άλλος άνθρωπος" τρόφιμα και προϊόντα από τη μεγάλη λίστα όσων έχουν ανάγκη καθημερινά.

Όσοι θέλουν είτε να βοηθήσουν, είτε να βρουν ενα πιάτο ζεστό φαγητό, μπορούν να ρίξουν μια ματιά στη σελίδα " Ο Αλλος Ανθρωπος Κοινωνικη Κουζινα Δωρεαν Φαγητο Για Ολους" και να καλέσουν στα τηλέφωνα επικοινωνίας.

Να ζήσουν οι οπαδοί.
Η αλληλεγγύη ήταν και θα είναι πάντα το όπλο μας.

40 ΧΡΟΝΙΑ FENTAGIN

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x