Stoiximan Super League

Μοιράζει χρόνο ο Μαρτίνς, περιμένει τον Μορ

Ειδική διαχείριση καλείται να κάνει ο Πέδρο Μαρτίνς, καθώς ακολουθούν κρίσιμα παιχνίδια και όλα δείχνουν ότι θα μοιράσει χρόνο στα ματς που ακολουθούν.

Με προβλήματα μπαίνει στο πιο κρίσιμο κομμάτι της φετινής σεζόν ο Ολυμπιακός, αφού έχει υποχρεώσεις σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και την άλλη εβδομάδα είναι ο πρώτος αγώνας με την Άρσεναλ στο Europa League.

Το πρώτο ματς που έχουν μπροστά τους οι Πειραιώτες είναι ο επαναληπτικός με τη Λαμία στο Καραϊσκάκη, με στόχο την πρόκριση στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, και ακολουθεί η εντός έδρας αναμέτρηση με τον Πανιώνιο για την 24η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να μοιράσει χρόνο συμμετοχής αύριο σε ορισμένους παίκτες του, ενώ παράλληλα θα ξεκουράσει άλλους ενόψει της απαιτητικής συνέχειας.

Από τη στιγμή που οι Ομάρ, Τσιμίκας, Γκιγέρμε και Μασούρας έχουν δηλωθεί να εκτίσουν την ποινή της μίας αγωνιστικής με τους Νεοσμυρνιώτες είναι πιθανό να ξεκινήσουν αύριο κόντρα στην ομάδα της Φθιώτιδας για να καθαρίσουν από νωρίς το ματς και την υπόθεση πρόκριση.

Φανέλα βασικού διεκδικεί ο Σισέ, ενώ είναι αρκετά πιθανό να ξεκινήσει και ο Καφού στη μεσαία γραμμή. Ερωτηματικό αποτελεί ο επιθετικός, με τον Ελ Αραμπί και τον Χασάν να παίζουν κατά πάσα πιθανότητα με Λαμία και Πανιώνιο, αντίστοιχα.

Εν τω μεταξύ, τώρα – μετά και τον τραυματισμό του Σουντανί – είναι η μεγάλη ευκαιρία του Εμρέ Μορ να αποδείξει πως δίκαια υπάρχουν απαιτήσεις από εκείνον. Ίσως να πάρει ευκαιρία στον επόμενο αγώνα με τη Λαμία, ή και με τον Πανιώνιο, στο πρωτάθλημα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x