Μόισοφ: «Ξέρω για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ»

Σενάριο που μπλέκει τον ΠΑΟΚ με τον Ντάνιελ Μόισοφ κυκλοφορεί στα Σκόπια.

Σε δημοσίευμα της ιστοσελίδας «ekipa.mk», το οποίο φιλοξενεί και δηλώσεις του 30χρονου κεντρικού αμυντικού της ΑΕΚ Λάρνακας, γίνεται λόγος για ενδιαφέρον του «δικέφαλου του βορρά» για τον ποδοσφαιριστή.

Μάλιστα, ο Μόισοφ δηλώνει ενημερωμένος για το ενδιαφέρον αν και δεν υπάρχει κάτι το επίσημο, ενώ αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο μετακίνησής του σε μια μεγαλύτερη ομάδα από την κυπριακή.

«Ναι, έχω ακούσει για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ αλλά δεν ξέρω τίποτα παραπάνω γι’ αυτό. Προς το παρόν, δεν υπάρχει κάτι επίσημο. Ποτέ δεν ξέρεις τι συμβαίνει στο ποδόσφαιρο. Εάν παρουσιαστεί μια ευκαιρία για έναν μεγαλύτερο σύλλογο, σε άλλη χώρα, τα πάντα μπορούν να συμβούν. Είμαι ευτυχισμένος αυτή τη στιγμή στην ΑΕΚ Λάρνακας, πρόσφατα ανανέωσα και το συμβόλαιό μου αλλά δεν γνωρίζω τι μπορεί να μου φέρει το μέλλον», ανέφερε σε δηλώσεις του ο 30χρονος Σκοπιανός στόπερ.

Ο Μόισοφ ανανέωσε πρόσφατα το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ Λάρνακας μέχρι τον Μάιο του 2020, ενώ προηγουμένως έχει αγωνιστεί σε Αδάνασπορ, Λιρς, Μπραν, Βοϊβοντίνα και Βάρνταρ Σκοπίων.

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ