Stoiximan Super League

Μοναδικό ερωτηματικό ο Ελ Καντουρί

Την κατάσταση του Μαροκινού άσου περιμένει να διαπιστώσει ο Ραζβάν Λουτσέσκου, ώστε να καταστρώσει τα πλάνα του για τη μεσαία γραμμή του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με τον Άρη.

Καμία διάθεση για ροτέισον και πειραματισμούς δεν έχει ο Ραζβάν Λουτσέσκου για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Ο Ρουμάνος τεχνικός σκοπεύει να ξεκουράσει κάποιους παίκτες στο παιχνίδι για το Κύπελλο με τον Εργοτέλη, ενώ ακολουθούν και τα παιχνίδια με τη Βίντι που θα κρίνουν την πρόκριση στους «32» του Europa League.

Εκτός είναι οι τραυματίες Πέλκας και Μαουρίσιο, δύο σημαντικοί ποδοσφαιριστές στο πλάνο του προπονητή του «Δικεφάλου του Βορρά».

Μέχρι στιγμής δεν έχει ξεκαθαρίσει αν ο Λουτσέσκου μπορεί να ποντάρει και στον Ελ Καντουρί, εκτός από τους Κάνιας, Σάχοφ, Βέρνμπλουμ και Μπίσεσβαρ.

Ο Μαροκινός θα μπορούσε να προσφέρει λύσεις ως αντι-Πέλκας, είτε ως αριστερός εξτρέμ και δείχνει σε καλή κατάσταση μετά τον πρόσφατο τραυματισμό του.

Επίσης, ερωτηματικό αποτελεί η ετοιμότητα του Χατσερίντι και αν θα μπορέσει να προσφέρει λύσεις, παίρνοντας τη θέση ενός εκ των Κρέσπο και Βαρέλα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x