Κύπελλο Ελλάδας

Μοναδικό ερωτηματικό ο Κόρμπος για Πανιώνιο

Την έκπληξη στο Κύπελλο Ελλάδας, αποκλείοντας τον ΠΑΟΚ από τη συνέχεια της διοργάνωσης, επιθυμεί να κάνει απόψε ο Πανιώνιος μέσα στην Τούμπα.

Ο ΠΑΟΚ είναι το μεγάλο φαβορί να βρεθεί στους «4» του Κυπέλλου Ελλάδας, όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν έχει τις δικές του πιθανότητες πρόκρισης και ο Πανιώνιος.

Οι «κυανέρυθροι» ταξίδεψαν για τη Θεσσαλονίκη με την… προίκα του 2-1 στη Νέα Σμύρνη προ δύο εβδομάδων και απόψε θέλουν να εξασφαλίσουν το ένα από τα τέσσερα εισιτήρια στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Για να συμβεί αυτό θα πρέπει οι Νεοσμυρνιώτες να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα μέσα στην Τούμπα (19:30, Cosmote Sport 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr), σε μία έδρα που φέτος λίγες ομάδες έχουν δυσκολέψει τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Ο Κόρμπος ταξίδεψε κανονικά για τη συμπρωτεύουσα, όμως η συμμετοχή του θεωρείται αμφίβολη λόγω του αιματώματος που έχει στο τετρακέφαλο και η τελική απόφαση θα ληφθεί λίγες ώρες πριν από το ματς.

Εκτός είναι οι τραυματίες Μαξίμοβιτς, Σαραμαντάς, Μασούρας και Κούρντι.

Η αποστολή αποτελείται από τους: Κότνικ, Μανοΐλοβιτς, Παπαγεωργίου, Κότσιτς, Μπανανά, Ντομίνγκες, Μίκο, Σταυρόπουλο, Κόρμπο, Σουσώνη, Οικονομίδη, Μανθάτη, Τσιλούλη, Σπιριντόνοβιτς, Καμαρά, Ντουρμισάι, Μανιάτη, Μπουμάλ και Άρτσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x