Stoiximan Super League

Μονεμβασιώτης σε παίκτες: «Πάμε να κάνουμε μια νέα αρχή»

Παίκτες και τεχνικό επιτελείο του Απόλλωνα Σμύρνης έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα, με τον Παναγιώτη Μονεμβασιώτη να δίνει το παρών και να δείχνει την στήριξή του στους ποδοσφαιριστές του.

Την στήριξη και εμπιστοσύνη του στους ποδοσφαιριστές της ομάδας θέλησε να δείξει το αφεντικό του Απόλλωνα, Παναγιώτης Μονεμβασιώτης.

Ο ισχυρός άνδρας της Ελαφράς Ταξιαρχίας βρέθηκε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ομάδας θέλοντας να δείξει σε όλους ότι είναι δίπλα τους, παρότι απέχει από τα δρώμενα τον τελευταίο καιρό.

Μάλιστα, ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης μίλησε στους ποδοσφαιριστές. Αρχικά τους ευχήθηκε καλή χρονιά και υγεία πάνω απ’ όλα και στη συνέχεια έδωσε το έναυσμα για μια νέα αρχή. «Πάμε να κάνουμε μια νέα αρχή. Σας πιστεύω όλους και είμαι σίγουρος πως θα πετύχουμε τον στόχο μας στο τέλος της σεζόν», ήταν το… ρεζουμέ των όσων είπε ο ιδιοκτήτης του Απόλλωνα.

Όσον αφορά τους τυχερούς της πρωτοχρονιάτικης πίτας; Το φλουρί έπεσε στον Ισραηλινό επιθετικό, Έλι Ελμπάζ, και στον Γιώργο Τσέλιο, ο οποίος είναι εκ των υπεύθυνων για τον μεταγραφικό σχεδιασμό του «κυανόλευκου» ρόστερ.











Γιώργος Τσανάκας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x