Stoiximan Super League

Μονεμβασιώτης: «Θέλουμε να αλλάξουμε τη μιζέρια. Να ανέβουμε επίπεδο»

Διαβάστε τις δηλώσεις του προέδρου του Απόλλωνα κατά την παρουσίαση του νέου προπονητή.

Να ανέβει ο Απόλλωνας αγωνιστικό επίπεδο είναι ο μεγάλος στόχος όλων στην ομάδα ανέφερε ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης στην παρουσίαση του νέου προπονητή.

«Αναζητούσαμε έναν νέο άνθρωπο, φιλόδοξο ώστε να αλλάξει επίπεδο η ομάδα. Τα τελευταία χρόνια γίνεται μια προσπάθεια ώστε να βρούμε τη θέση που δικαιούμαστε. Φέτος είχαμε μια δύσκολη χρονιά, και χωρίς καλό ποδόσφαιρο καταφέραμε να σωθούμε στο τέλος. Θέλουμε να αλλάξουμε τη μιζέρια και να ανέβουμε επίπεδο. Έτσι κινηθήκαμε και γι’ αυτό κινηθήκαμε σε αυτή την επιλογή προπονητή. Εξετάσαμε περισσότερους από 30 προπονητές, γιατί βάσει των ερευνών της UEFA το 1/10 είναι επιτυχημένο», τόνισε και συνέχισε:

«Πήραμε το ρίσκο ενός ξένου προπονητή. Βλέπετε οι Έλληνες που εξετάσαμε δεν ήθελαν να έρθουν γιατί θεωρούσαν πως θα κάνουν ένα βήμα πίσω στην καριέρα τους. Χωρίς λόγο και αιτία δώσαμε βάση σε ονόματα που γράφονταν καθημερινά. Θέλαμε προπονητή είτε από τη γερμανική είτε από την ισπανική σχολή. Πιστεύω πως με αυτόν θα μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Η δίκη μας προσπάθεια αφορά στο πως θα ανέβουμε επίπεδο. Τα τελευταία χρόνια δεχόμαστε μεγάλη πίεση», κατέληξε...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x