Γερμανία

Μόνο με τεράστια πρόταση θα φύγει ο Ομπαμεγιάνγκ

Μόνο με μια εξωπραγματική πρόταση θα αποχωρήσει ο Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ από την Ντόρτμουντ, σύμφωνα με τον Γενικό Διευθυντή του συλλόγου, Χανς-Γιοακίμ Βατσκε.

Καμία διάθεση να αφήσουν τον Ομπαμεγιάνγκ να φύγει από την Ντόρτμουντ δεν δείχνουν οι ιθύνοντες του συλλόγου, σύμφωνα με τον Γενικό Διευθυντή της ομάδας, Χανς-Γιοακίμ Βάτσκε. Η μόνη περίπτωση να συμβεί αυτό είναι να γίνει στους Γερμανούς μια εξωπραγματική πρόταση που θα κάμψει τις όποιες αντιστάσεις και θα ικανοποιήσει τις υψηλές οικονομικές τους απαιτήσεις.

Οι εκπληκτικές εμφανίσεις του Ομπαμεγιάνγκ την φετινή περίοδο, έχουν ως αποτέλεσμα να «τραβήξει» το ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων ο διεθνής φορ, μεταξύ των οποίων της Μάντσεστερ Σίτι και Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο ο Βάτσκε δηλώνει αισιόδοξος πως ο Γκαμπονέζος επιθετικός θα παραμείνει στη Βεστφαλία.

«Δεν έχω κάποια ενημέρωση σχετικά με το ενδεχόμενο να φύγει ο “Όμπα”. Αν φτάσουμε σε αυτό το σημείο, θα κάτσουμε στο τραπέζι να συζητήσουμε καθώς σεβόμαστε τον παίκτη και είναι κάτι που το αξίζει» σχολίασε ο υπεύθυνος της γερμανικής ομάδας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x