Champions League

Μπερδεμένη η κατάσταση για τον Σαλάχ

Συγκεχυμένες είναι οι πληροφορίες που προκύπτουν για την κατάσταση του Μοχάμεντ Σαλάχ.

Αγωνία επικρατεί για την κατάσταση του Μοχάμεντ Σαλάχ, τη στιγμή μάλιστα που οι πληροφορίες των Άγγλων με αυτές των Αιγύπτιων συγκρούονται.

Σύμφωνα με την πλευρά της Λίβερπουλ, ο Αιγύπτιος υποβάλλεται σε εξετάσεις και μάλιστα ο Γιούργκεν Κλοπ στις δηλώσεις του έκανε λόγο για έναν πράγματι πάρα πολύ σοβαρό πρόβλημα, με τα αγγλικά ΜΜΕ να υποστηρίζουν ότι εκτός απροόπτου θα χάσει τα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

«Είναι ένας σοβαρός τραυματισμός, πραγματικά σοβαρός τραυματισμός. Είναι στο νοσοκομείο για ακτινογραφίες. Δεν ξέρω αν είναι η ωμοπλάτη ή ο ώμος του, αλλά δεν φαίνεται καλά και για αυτό υποβάλλεται σε εξετάσεις», είπε ο Γερμανός.

Ωστόσο, την ίδια ώρα, μέσω του επίσημου λογαριασμού της εθνικής Αιγύπτου στο twitter εκφράζεται αισιοδοξία, ότι ο παίκτης θα είναι έτοιμος για τη διοργάνωση της Ρωσίας.

«Ο γιατρός Μοχάμεντ Αμπού Όλα, αναφέρει ότι το ιατρικό τιμ της Λίβερπουλ τον ενημέρωσε ότι έπειτα από εξετάσεις στον ώμο του Σαλάχ, το αποτέλεσμα είναι ότι ο παίκτης έχει πρόβλημα στους συνδέσμους του ώμου και πρόσθεσε ότι σύμφωνα με τη διάγνωση, υπάρχει αισιοδοξία ότι ο Σαλάχ θα είναι κανονικά με την εθνική Αιγύπτου στο Παγκόσμιο Κύπελλο», αναφέρει το μήνυμα των Αιγύπτιων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x