Stoiximan Super League

«Μόνο με τρελή πρόταση φεύγουν Μπεργκ-Καρέλης»

Θέλει λεφτά και μάλιστα πολλά ο Παναθηναϊκός για να ανάψει «πράσινο φως» στην παραχώρηση ενός εκ των Μπεργκ και Καρέλη, όπως τόνισε ο Σωτήρης Νίνης. «Ευχαριστιέμαι να παίζω μαζί τους», πρόσθεσε.

Συνέντευξη στο tuttomercato έδωσε ο Σωτήρης Νίνης και οι Ιταλοί δεν γινόταν να μην τον ρωτήσουν για δύο ονόματα που έχουν «παίξει» για τις ομάδες τους.

Ο λόγος για τους Μάρκους Μπεργκ και Νίκο Καρέλη. Ο μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού πάντως τους προετοίμασε, τονίζοντας πως αν κάποιος σύλλογος επιθυμεί την απόκτηση κάποιου εκ των δύο «πράσινων» θα πρέπει να… ξηλωθεί.

«Και οι δύο είναι πολύ καλοί παίκτες, ειδικά ο Μάρκους, που μπορεί να παίξει παντού. Μιλάμε για έναν μεγάλο επιθετικό, διεθνή με την Σουηδία, που παίζει μαζί με τον Ιμπραΐμοβιτς. Ο σύλλογος θα ζητήσει πολλά λεφτά και για τους δύο, αλλά πιστεύω ότι θα μείνουν. Ο Καρέλης είναι διαφορετικός παίκτης, έκανε δύο ή τρεις καλές σεζόν. Νέος, δυνατός και έξυπνος. Είναι ευχαρίστηση να παίζω μαζί τους και πιστεύω πως η ομάδα θα τους πουλούσε μόνο με μία τρελή πρόταση», είπε μεταξύ άλλων ο Νίνης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x