Stoiximan Super League

Μονόδρομος η νίκη για την ΑΕΚ

Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις θέλει να δώσει η ΑΕΚ, η οποία υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Κατάθεση ψυχής καλείται να κάνει η ΑΕΚ, στον αποψινό αγώνα με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ για την 21η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (19:30, Novasports 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Η «Ένωση» μπορεί να μην διεκδικεί με αξιώσει τον τίτλο του πρωταθλήματος, όμως πάντα ένα παιχνίδι με τους Πειραιώτες έχει ξεχωριστή σημασία και αυτό επιχείρησε να εξηγήσει στους παίκτες του ο Μάσιμο Καρέρα.

Μετά το παιχνίδι με τον Βόλο, ο Ιταλός τεχνικός προσπάθησε να «φτιάξει» ψυχολογικά τους ποδοσφαιριστές του, ώστε να δώσουν το… 101% των δυνατοτήτων τους στη σημερινή αναμέτρηση. Άλλωστε η ΑΕΚ δεν έχει κερδίσει σε ντέρμπι από τον Απρίλιο του 2018 (!) και το 3-0 επί του Παναθηναϊκού, γι' αυτό θέλει να βάλει τέλος σε αυτό το σερί.

Στο αγωνιστικό σκέλος, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Μπάρκας, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Μπακάκη, Οικονόμου, Βράνιες και Λόπες. Στον άξονα θα είναι ο Σιμόες και ο Κρίστιστιτς, με τους Λιβάγια και Βέρντε (ή Μάνταλο) στα πλάγια. Ο Σιμάνσκι θα είναι πίσω από τον Ολιβέιρα.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Τσιντώτας, Χουλτ, Σβάρνας, Παουλίνιο, Αλμπάνης, Κλωναρίδης, Σαμπανάτζοβιτς και Γιακουμάκης.

Εκτός έμεινε ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, ο οποίος δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του. O Ουκρανός στόπερ αλλά και ο Φοίβος Μπότος ακολούθησαν θεραπεία και ατομικά προγράμματα εκγύμνασης.

Στο γήπεδο θα βρίσκονται πάνω από 30.000 θεατές.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x