Ιταλία

Μοντέλα: «Θέλουμε να κερδίσουμε τη Γιουβέντους»

Την πεποίθηση πως μια ενδεχόμενη νίκη απέναντι στη Γιουβέντους θα αλλάξει το «τσιπάκι» στη Μίλαν εξέφρασε ο Βιτσέντζο Μοντέλα, ο οποίος δεν παρέλειψε να εκθειάσει τον Σούσο.

Νίκη για να επανέλθει στο «σωστό» δρόμο θέλει η Μίλαν στο ντέρμπι με την Γιουβέντους, όπως δήλωσε στη συνέντευξη τύπου του αγώνα, ενώ τόνισε πως η νίκη (4-1) επί της Κιέβο Βερόνα μπορεί να αποτελέσει τη σπίθα για κάτι πολύ καλό.

«Απέναντι στην Κιέβο είδα μια ομάδα που είχε περισσότερο θάρρος, πιο προσδιορισμένη ταυτότητα και ήξερε τι να κάνει με τη μπάλα στα πόδια. Όμως, αυτή η νίκη δεν μπορεί να μας ικανοποιήσει πλήρως, πρέπει να βρούμε τη φλόγα τώρα που πήραμε τη σπίθα» είπε αρχικά ο «αεροπλανίνο» και συμπλήρωσε:

«Έχω σε πολύ μεγάλη εκτίμηση τη Γιουβέντους, ξέρουν πώς να αντιδρούν τόσο σε θετικές όσο και σε αρνητικές καταστάσεις, αλλά κι εμείς θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί σε αυτό το επίπεδο. Αυτό το παιχνίδι μας δίνει την αίσθηση ότι ανήκουμε σε αυτό το επίπεδο. Η Γιουβέντους είναι μια πλήρης, δυνατή ομάδα και θέλουμε να την κερδίσουμε».

Παράλληλα, ο Ιταλός προπονητής δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον Σούσο, ο οποίος όπως φημολογείται θα είναι και ο αρχηγός των «ροσσονέρι» στο ντέρμπι, με τον 43χρονο προπονητή να εκθειάζει τον Ισπανό μέσο.

«Ο Σούσο έκλεισε την περσινή σεζόν με έναν τραυματισμό και δεν προπονήθηκε καλά το καλοκαίρι, τώρα έχει βελτιωθεί πολύ η κατάσταση του και νομίζω ότι είναι ο πιο ταλαντούχος παίκτης που έχω προπονήσει σε αυτή την ηλικία» είπε χαρακτηριστικά ο Μοντέλα.


Επιμέλεια: Μανώλης Μποτσέτος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x