Αγγλία

Μοράτα: «Απογοητεύτηκα πολύ που έφυγα από τη Γιουβέντους»

Μεγάλη ήταν η απογοήτευση του Αλβάρο Μοράτα όταν έφυγε από την Γιουβέντους, ενώ άφησε "αιχμές" και για τη συμπεριφορά της Ρεάλ Μαδρίτης προς το πρόσωπό του.

Μπορεί να πέρασε 1,5 χρόνος από τότε που ο Αλβαρο Μοράτα έφυγε από τη Γιουβέντους για τη Ρεάλ Μαδρίτης, παρόλα αυτά, σύμφωνα με συνέντευξη που έδωσε στην «Gazzetta dello Sport», δεν θα άφηνε ποτέ την Ιταλία και τη «γηραιά κυρία».

«Ήταν μεγάλη η απογοήτευσή μου όταν έφυγα από τη Γιουβέντους. Ήταν σαν να γύρισα στην αρχή. Στη Ρεάλ μου συμπεριφέρθηκαν σαν τον παίκτη που ήμουν πριν πάω στη Γιουβέντους. Η Ιταλία για έναν Ισπανό είναι η καλύτερη χώρα για να ζήσεις. Έχεις τα πάντα: Ομορφιά, ιστορία, τέχνη, μαγειρική, μόδα. Δεν θα άφηνα ποτέ την Ιταλία και τη Γιουβέντους. Η γυναίκα μου ήθελε να μείνει στην Ισπανία, εγώ στην Ιταλία. Εδώ μπορούμε να βρούμε ένα συμβιβασμό», ανέφερε ο Ισπανός στράικερ.

Ο 25χρονος Ισπανός επιθετικός ήταν μέλος της Γιουβέντους από το 2014 έως το 2016, κατέκτησε 2 πρωταθλήματα και 2 κύπελλα Ιταλίας, έφτασε μέχρι τον τελικό του Champions League το 2015 και σε 93 παιχνίδια σημείωσε 27 τέρματα.

Επιμέλεια: Μάνος Σταματάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x