Ιταλία

Μοράτι: «Ελπίζει η Ίντερ, πολύ δυνατή η Γιουβέντους»

Στην πορεία της Ίντερ, αλλά και στη δυναμική των αντιπάλων της μίλησε ο πρώην πρόεδρος της ομάδας σε δηλώσεις του στα ιταλικά Μέσα.

Στο καλό ξεκίνημα της Ίντερ, το καλό ποδόσφαιρο που έχει αποδώσει και τις ελπίδες που έχει η ομάδα στο φετινό πρωτάθλημα αναφέρθηκε o Μάσιμο Μοράτι.

Σε δηλώσεις του στο «TeleRadioStereo», ο πρώην πρόεδρος του ιταλικού συλλόγου τόνισε: «Είναι μια συναρπαστική χρονιά μέχρι στιγμής. Η Γιουβέντους έχει ξεφύγει, όμως Νάπολι και Ίντερ παίζουν καλό ποδόσφαιρο, που τους επιτρέπει να ελπίζουν».

Στη συνέχεια, προσέθεσε: «Η Γιουβέντους ξέρει πώς να διαχειριστεί τη Σέριε Α και το Champions League, όμως ελπίζουμε ότι θα χάσει κάποιους βαθμούς, έτσι ώστε να γίνει το πρωτάθλημα πιο ενδιαφέρον για όλους. Θεωρώ πως αυτή είναι η πιο δυνατή Γιουβέντους που έχουμε συναντήσει όλα αυτά τα χρόνια».

Ο 73χρονος επιχειρηματίας στάθηκε και στην πολύ καλή περίοδο που διανύει ο επιθετικός της Ίντερ, Μάουρο Ικάρντι: «Ο Ικάρντι είναι πραγματικά πολύ δυνατός. Το απέδειξε ξανά στο ματς κόντρα στη Λάτσιο. Μπορεί να κάνει τα πάντα όταν βρεθεί μέσα στην περιοχή του αντιπάλου. Έχει ποιότητα και βελτιώνεται συνέχεια. Θαυμάζω επίσης τον χαρακτήρα του. Είναι πάντα ήρεμος, χαμογελαστός και αυτό βοηθάει και τους υπόλοιπους να χαλαρώνουν και να απολαμβάνουν το παιχνίδι».

Τέλος ρωτήθηκε και για το ποια ομάδα τον έχει απογοητεύσει φέτος στο πρωτάθλημα: «Ίσως η Ρόμα. Πούλησε ορισμένους καλούς ποδοσφαιριστές. Όσο για τη Μίλαν, αισθάνομαι ότι έχουν πετύχει περισσότερα από όσα περίμεναν στην αρχή, οπότε δε τη θεωρώ απογοήτευση».

Επιμέλεια Νέστορας Τρύφωνας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x