Ιταλία

Μοράτι: «Χαίρομαι για τον Μουρίνιο, αλλά…»

Ο πρώην πρόεδρος της Ίντερ, Μάσιμο Μοράτι, σε δηλώσεις του ανέφερε ότι χάρηκε πολύ με την πρόσληψη του Ζοσέ Μουρίνιο από την Τότεναμ, αλλά θεωρεί ότι όλοι περιμένουν να τον δουν στην ιταλική ομάδα.

Ο πρώην ισχυρός άντρας της Ίντερ, Μάσιμο Μοράτι, τόνισε (με αφορμή την πρόσληψη του Πορτογάλου από την Τότεναμ) ότι όλοι θέλουν να δουν τον Ζοσέ Μουρίνιο στον πάγκο της Ίντερ.

«Είναι όνειρο όλων να τον δουν στην Ίντερ. Είμαι πολύ χαρούμενος για εκείνον και για την Τότεναμ που έκανε την σωστή επιλογή, παρόλο που ο Ποτσετίνο ήταν ένας θαυμάσιος προπονητής», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Ο Μουρίνιο έχει ό,τι χρειάζεται για να τα καταφέρει στο Λονδίνο. Ίσως έμεινε εκτός για πολύ καιρό, περιμένοντας μια ομάδα που θα τον εμπνεύσει περισσότερο. Βρίσκεται στο Λονδίνο, στους φιναλίστ του Τσάμπιονς Λιγκ, σε έναν σύλλογο με κύρος».

Τέλος ολοκλήρωσε σχολιάζοντας την ομάδα του, αναφέροντας: «Όλοι οι φίλαθλοι της Ίντερ θέλουν να τον δουν στον πάγκο της. Φυσικά ο Αντόνιο Κόντε τα πηγαίνει περίφημα και κάνει το καλύτερο για τους παίκτες», ανέφερε ο 74χρονος Ιταλός για τον «Special One».

Επιμέλεια: Αναστασία Βοσνάκη

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x